Fenerbahçe’yi eski günlerdeki havasına sokan Teknik Direktör Jorge Jesus, farklı profil çizmeye devam ediyor.

Tecrübeli teknik adam, yoğun maç periyoduna rağmen futbolculara izin vermedi. Geçmişte futbolcular maçların ertesi günü izin yapardı, ancak Jesus ile izin yapılmıyor. Futbolcular her gün antrenmana çıkıyor. Jesus, idmanda dinlenmenin önemine de vurgu yaparken, futbolculardan uyku düzenlerine dikkat etmelerini istiyor.

İDMAN, YEMEK, UYKU

Futbolcular yoğun antrenman temposuna rağmen hiç şikâyet etmiyor. Samandıra'da antrenmanlar da oldukça neşeli geçiyor. 2-3 haftadır izin yapmayan futbolcular, maç antrenmanlarını oynadıkları müsabakanın hemen ertesi günü gerçekleştiriyor. Fenerbahçe'de sezona iyi bir başlangıç yapan Emre Mor da sosyal medya adresinden yaptığı paylaşımda “Antrenman, yemek, uyku, tekrar” diyerek yoğun antrenman temposuna vurgu yaptı.

JOAO PEDRO SAHADA

Kanarya’nın yeni transferlerinden Joao Pedro, sakatlıktan tamamen kurtuldu. Brezilya asıllı İtalyan yıldızın Konyaspor maçında süre alması bekleniyor. Bruma da takımla birlikte çalışmalara başladı. Joshua King'in Konyaspor maçında oynayıp oynamayacağı maç gününde belli olacak.