Abdullah Avcı ve Orhan Ak'ın istifaları sonrası teknik direktör arayışlarını hızlandıran Trabzonspor'da teknik direktör adayları artıyor. 

Trabzonspor'da Sergen Yalçın ile yapılan görüşmeler sonlandı. Edinilen bilgilere göre Sergen Yalçın, bordo-mavililerin sezon sonu takımın başına geçme teklifini kabul etse de, 50 yaşındaki teknik adamın önümüzdeki sene için 4 milyon euro talep etmesi, görüşmelerin tıkanmasına sebep oldu. 

Başkan Ertuğrul Doğan ve kurmayları, şu an için Sergen Yalçın ile başka bir toplantı gerçekleştirmeyi planlamıyor. Ancak gelecek sezon yapılanmasına bir an önce başlamak isteyen yönetim, listedeki diğer adayları değerlendirmek için sürdürdüğü çalışmalara da hız verdi. 

beIN SPORTS muhabiri Erdem Şen'in aktardığı iddiaya göre, Trabzonspor son olarak Watford'u çalıştıran Slaven Bilic'i gündemine aldı. Geçtiğimiz ay İngiliz ekibinden ayrılan Hırvat teknik direktör, 2013-2015 yılları arasında Beşiktaş'ı çalıştırmıştı. 

Hafta sonu Beşiktaş karşısında maça çıkacak olan Karadeniz ekibinin başında, Kasımpaşa karşısında da kulübede yer alan teknik sorumlu İhsan Derelioğlu'nun olması bekleniyor.