Son dakika Steam'de ücretsiz oyunlar... Dünyada ve Türkiye'de milyonlarca oyunseverin buluşma noktası olan Steam'de farklı günlerde farklı oyunlar ücretsiz oluyor ya da indirime giriyor. En popüler oyunların bulunduğu Steam'de gamerler bu bedava içerikleri bazen gözlerinden kaçırıyor. Steam'deki ücretsiz ve indirimdeki oyunlardan haberder olmak isten gamerler internette son dakika Steam'de ücretsiz oyunlar neler? Steam'deki bedava ve indirimdeki oyunlar detaylar haberimizde...

STEAM'DEKİ ÜCRETSİZ OYUNLAR

Epic Games, kuruluşunun şerefine Steam üzerinden 40 TL‘ye satılan hayatta kalma oyunu Subnautica kısa süreliğine tamamen ücretsiz hale getirildi.

Subnautica oyunu indirmek için buraya tıklayın.

Oyun kısa süreliğine tamamen ücretsiz hale getiriliği için Epic Games burada herhangi bir ödeme bilgi istemiyor. Tüm bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra, söz konusu bu oyunu Epic Games Launcher üzerinden kolay bir şekilde indirebilirsiniz.

STREET FİGHTER V

Steam‘de normal fiyatı 59,99 TL olan Street Fighter V oyunu 3 gün süreli ile ücretsiz oynanabilmekte. Ayrıca Street Fighter V Steam’de indirimde 59,99 TL yerine 23,99 TL’ye tamamen sahip olabilirsiniz. Street Fighter V’te kıyasıya mücadelenin tadını çıkarın! Her biri kişisel hayat hikâyesine ve benzersiz eğitim görevlerine sahip 16 ikonik karakter arasından seçim yapabilir ve sonrasında çeşitli karşılaşma seçenekleriyle arkadaşlarınıza karşı çevrimiçi ya da çevrimdışı mücadele edebilirsiniz.

Sıralamalı Karşılaşmalarda Savaş Parası kazanın, eğlenmek için Rastgele Karşılaşmaları oynayın veya arkadaşlarınızı Mücadele Salonuna davet edip kimin galip geleceğini görün! Karşılıklı oyun uyumluluğu sayesinde, PlayStation 4 ve Steam oyuncuları birbirlerine karşı da oynayabilir! Street Fighter V’in bu sürümü “Arcade Edition” başlık ekranını görüntüler ve ödüller, XP ve Savaş Parası kazanabileceğiniz Arcade Mode, Team Battle Mode ve çevrimiçi erişimli Extra Battle Mode oyun modlarını içerir! Ek karakterler, kostümler, etaplar ve daha fazlasını satın almak için Savaş Parasını kullanabilirsiniz!

Street Fighter V Sistem Gereksinimleri
MİNİMUM:

İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit
İşlemci: Intel Core i3-4160  3.60GHz
Bellek: 6 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 480, GTX 570, GTX 670,
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
ÖNERİLEN:

İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 8.1, 10 64 bit
İşlemci: Intel Core i5-4690K @3.50GHz veya AMD FX-9370
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 veya AMD Radeon R7 370
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı

STEAM'DEKİ ÜCRETSİZ OYUNLARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Steam’deki ÜCRETSİZ En İyi 10 Oyun

Steam‘de farklı kalite ve fiyatlarda binlerce oyun bulunuyor. Ancak herkesin bütçesi bu oyunlara verecek kadar yeterli olmuyor. Haliyle insanlar bedava Steam oyunlarını aramaya, paralı oyunlara alternatif bulmaya çalışıyorlar. Steam markette bunun için özel bir filtreleme olmadığından dolayı siz oyunculara hitap edebilecek en iyi 10 ücretsiz Steam oyununu sıralıyoruz!

» Listeye geçmeden önce, ücretsiz steam keyleri adlı sayfamız üzerinden bazı paralı oyunları tamamen bedavaya alabileceğinizi hatırlatalım.

10 – Paladins
Paladins Ücretsiz Steam OyunuOverwatch benzeri, ücretsiz olmasına rağmen kendine has mekanikleriyle oyuncuyu kendine çekebilen, fantastik ve çeşitli karakter seçenekleriyle öne çıkan bir oyun. MOBA türü bir oyunda ‘vuruş hissiyatı’ sorunu hariç aradığınız her şeyi Paladins’te bulabilirsiniz.

9 – Team Fortress 2
TeamFortress2 BedavaTF2 yılların eskitemediği, halihazırda 27 milyon oyuncu bulunduran eğlenceli bir MMOFPS oyunu. Kendine has hoş grafikleri, komik karakter modellemeleri ve takım oyununa ağırlık veren oyun anlayışıyla öne çıkan ücretsiz bir Steam oyunu.

8 – Warframe
Warframe Ücretsiz Steam KeyOynaması ücretsiz olup P2W (öde ve kazan) olmayan oyun bulmak zordur. Oyuncuların dert yandığı bu soruna Warframe çare oluyor! İyi düşünülüp kurgulanmış, oynanışı kolay bir MMOFPS/TPS karışımı oyun arıyorsanız Warframe’yi seçebilirsiniz. Düzensiz arayüz ve bağlantı kopukluğu sorunları haricinde kaliteli bir oyun.

7 – No More Room in Hell
No More Room In Hell - (Left4Dead Benzeri Bedava Steam Oyunu)2011 yılında çıkmasına rağmen CO-OP türü oyunlar arasında en çok oynananlar arasında olan bu bedava oyunda arkadaşlarınızla birlikte zombilerin arasından canlı çıkmaya çalışmak için savaşıyorsunuz. Left 4 Dead’ın ücretsiz versiyonu olarak da bilinen No More Room in Hell bünyesinde 4 milyon oyuncu barındırıyor.

6 – PlanetSide 2
PlanetSide 2PlanetSide 2, Çıktığı andan beri F2P oyunlar arasında en iyiler arasında gösterilen ve bu ünvanını yıllardır koruyan, muhteşem grafik, gerçekçi fizik motoru, çeşitli, detaylı ve kolay oynanışa sahip bir MMOFPS oyunu. Ayrıca P2W olmayıp sadece görünüşü etkileyen veya para vermeden de alınabilecek ürünler için satın alma seçeneği olan bu oyunu kesinlikle indirip oynamanızı tavsiye ediyoruz.

5 – War Thunder
War ThunderWar Thunder’da kocaman bir haritanın içinde kaos oluşturmak için tank ve uçaklar kullanarak düşmanlarınızı alt etmeye çalışıyorsunuz. Harika grafikler, nefes kesici atmosfer ve gerçekçi oynanış… Oyunun P2W olup olmadığı konusunda fazlasıyla tartışma var. İlerleyişin çok zor olduğu kesin, P2W tartışmasının yorumunu da size bırakıyoruz.

4 – Unturned
Unturned Ücretsiz Steam KeyGörsel yapısı Minecraft, Oynanış yapısı DayZ olan; küplerden oluşan bir dünyada hayatta kalmaya çalıştığınız bir oyun. Saatlerce başından kalkmak istemeyeceğiniz bu sürükleyici oyunun arkasında tek bir geliştirici kişi bulunmasına rağmen Minecraft – DayZ birleşimi fikri oyunu oldukça popüler yapmış durumda.

3 – Black Squad
Black Squad Oyunuİyi derecede sayılabilecek grafiklere, harika bir fizik motoruna ve gerçekçi vuruş hissiyatına sahip; oynarken saatlerin nasıl geçtiğini anlamayacağınız türden bir oyun. Rekabet, aksiyon ve heyecan her daim üst düzeyde!

2 – APB: Reloaded
APB Reloaded (Bedava GTA benzeri)“GTA’nın bedava multiplayer versiyonu” sloganıyla sunulduğu için oyuncularda merak uyandırmış, kalabalık bir oyuncu topluluğu olduğunda oynanınca daha çok zevk veren bir oyun. Oynanabilirliği iyi, sunucu problemleri de yok ancak grafikleri aşırı kaliteli olmamasına rağmen optimizasyon sorunları var.

1 – Dirty Bomb
Dirty BombOynanışını Overwatch ve CS karışımı olarak adlandırabileceğimiz, oldukça çeşitli ve özgün özelliklere sahip bir MMOFPS oyunu. Hızlı oyun yapısıyla aksiyon dolu, kaliteli grafikleriyle göz kamaştıran ve gerçekçi fizik motoruyla anı yaşatan bir bedava Steam oyunu.

Bonus: Warface
WarfaceHer yönüyle ‘bu oyun nasıl ücretsiz olabilir’ sorusunu sorduran Crytek yapımı MMOFPS oyunu. Muhteşem grafikler, basit oynanış ve bu oynanışı gerçekçi kılan fizik motoruna sahip. Klasik MMOFPS, Co-Op ve hikayeli Co-Op modları var. Seslendirmelere kadar TAMAMEN Türkçe. P2W’den tamamen uzaklaşmış ve bir kere oynayanın bir daha bırakmamasını sağlamış bir oyun Warface. Kesinlikle denemelisiniz, denedikten sonra ne demek istediğimizi anlayacaksınız.