Son Şampiyon Trabzonspor'da teknik direktör arayışları devam ederken son olarak Adana Demirspor'un İtalyan hocası Vincenzo Montella iddiaları gündeme geldi. Bordo-mavili ekip şuan yoluna yardımcı hocalardan biri olan İhsan Derelioğlu ile devam ediliyor.

VİNCENZO MONTELLA İSMİ GÜNDEMDE

Milliyet'in haberine göre, Sergen Yalçın'dan talepleri nedeniyle yumuşama bekleyen Trabzonspor yönetimi karşılık bulamayınca şimdilik bu isimden vazgeçti.  Başkan Ertuğrul Doğan ve ekibinin, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan izin alarak teknik direktör Vincenzo Montella ile bir görüşme yaptığı iddialrı gündeme geldi.

Haberde İtalyan teknik direktörün Trabzonspor'un önerdiği 1 milyon 750 bin Euro'yu kabul ettiği ancak gelişi için sezon sonunu işaret ettiği söylendi.

'GÖRÜŞME YAPILDIĞI HABERLERİ YALAN'

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, yaptığı açıklamada, "Benden izin alınarak Montella hocayla görüşme yapıldığı haberi, külliyen yalan. Lig devam ederken, Avrupa hedefi olan bir takımın hocasına talip olma nezaketsizliğini, ne Trabzonspor başkanı ne de Trabzonspor camiası yapar. Öyle bir girişim olmaz" ifadelerini kullandı.

TÜM KULVARLARDA YARIŞACAK TAKIM KURACAKLAR

Bordo-mavili yönetim de dün yaptığı açıklamada, teknik direktör konusunu kısa süre içinde gündemden çıkarmayı arzuladıklarını, gelecek sezon bütün kulvarlarda yarışacak bir takım kuracaklarını belirtti.