UEFA Avrupa Ligi son 16 turunde İspanyol temsilcisi Sevilla ile eşleşen Fenerbahçe sahadan, ilk maçta iyi futboluna rağmen şanssız goller sebebiyle 2-0 mağlup olarak ayrıldı.

Çeyrek Final için hala umutlarımız devam ederken gol yemeden atılacak 3 gol tur için yeterli olacak. Öte yandan İspanyol temsilcisi 2 gollü avantajına rağmen sezon başından beri peşini bırakmayan sakatlık sorunlarıyla uğraşmaya devam ediyor. İlk maçta üstün performans sergileyen Jesus Navas, rövanş karşılaşmasında forma giyemecek.

LINCOLN'DEN FAYDALANAMAYACAK

Teknik Direktör Jorge Jesus'un özellikle birçok mevkiide kullandığı ve ilk karşılaşmada sakatlanan Brezilyalı futbolcu Lincoln Henrique'nin diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildiğini açıklandı. Yıldız futbolcunun sezonun geri kalanında da forma giyemeyeceği söylenenler arasında.

Lincoln Henrique

İRFAN CAN VE KING KULÜBEYE KARARI

Turun ilk mücadelesinde gösterdikleri performansları sebebiyle eleştiri oklarının hedefinde olan İrfan Can Kahveci ve kaçırdığı gollerle saç baş yolduran Joshua King'in karşılaşmaya yedek kulübesinde başlaması bekleniyor.

irfancan fenerbahce

MUHTEMEL 11'LER:

Fenerbahçe: Altay, Serdar, Samet, Szalai, Ferdi, Zajc, Arao, Osayi, Rossi, Batshuayi, Valencia.

Sevilla: Dmitrovic, Nianzou, Gudelj, Telles, Fernando, Navas, Rakitic, Acuna, Torres, Gil, En-Nesyri.

POLEMİK HABER/ EFE ÇOKİŞLER