Yıllardır rüzgâr sorunu olan statta bugün Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fatih Karagümrük sahasında Konyaspor'u ağırladı. Mücadelenin 90 dakikası 4-4 eşitlikle sona erdi ve uzatmalara gitti. Emre Mor'un bulduğu golle sahadan 5-4 galip ayrılan Karagümrük adını bir üst tura yazdırdı. Mücadeleden çok Olimpiyat Stadı'nın zorlu hava koşulları maça damgasını vurdu. 

OLİMPİYAT STADINDA DONDURUCU SOĞUK

Az sayıda taraftarın izlediği maçta dondurucu soğuk, futbolcular ve basın mensupları için büyük bir sınava dönüştü. Oyundan çıkan futbolcuların hastalanmaması için direkt soyunma odasına gitmesi ise soğuk ne kadar etkili olduğunu gözler önüne serdi. Öyle ki maçın 111. dakikasında F. Karagümrük kalecisi Emiliano Viviano'nun soğuktan titrediği görüldü.

VOLKAN DEMİREL: İÇERİDE HALA ÜŞÜYORDU

Maçta soğuktan titreyen Viviano'nun durumu hakkında konuşan Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, “Topla en az temas eden oyuncu kalecidir. Viviano içeride formasını çıkarmadan sıcak bir duş aldı. Hala üşüyordu, duştan sonra kendisine geldi. Ben kendi kariyerimde de bu kadar uzun süren ve bu kadar gollü biten bir maç hatırlamıyorum. Futbol anlamında keyifli oldu ama bu maçta yer alanlar için kolay bir maç olmadı” açıklamasını yaptı.