Antalya'nın Alanya ilçesinde Necmettin But (49), husumet yaşadığı 4 çocuk babası Ayhan Haydar Fidanboy'u (61) aracından indiği sırada 12 kurşunla öldürüp kaçtı.

Olay, dün saat 18.30 sıralarında Avsallar Mahallesi'nde meydana geldi. Memleketi Adana'dan 6 ay önce dönen Necmettin Ama daha önce aynı apartmanda oturduğu ve husumet yaşadığı Ayhan Haydar Fidanboy'u aracından indiği sırada tabanca ile vurdu. Şüpheli motosikletle kaçarken, vücuduna 12 kurşun isabet eden Fidanboy, ambulansla tedavi edildiği sırada hayatını kaybetti. Cenaze Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, But'un ruhsatsız silah bulundurması ve cinayetten kaydının olduğu öğrenildi.

KURŞUNLARDAN 2'Sİ BAŞINA İSABET ETMİŞ

4 çocuk babası Ayhan Haydar Fidanboy'un ölüm haberini alınca Hatay'dan Antalya'ya gelen Ömer Fidansoy, "Bu kişi ağabeyimle aynı apartmanda oturuyordu. Dün akşam ağabeyim arabasından indiği esnada tabancayla ateş edip yaralıyor.Ağabeyim tedavisi kaldırıldığı esnada hayatını kaybetti.Cisminde 12 kurşun isabet ettiği tespit edildi.Bunlardan 2'si başına geldi.Ağabeyimi öldüren kişi, daha önce de cinayet suçundan tutuklanmış ve 12 yıl cezaevinde kalmıştı" dedi. Otopsi sonrasında Ömer Fidanboy'a teslim edilen cenaze, kesin olarak Antakya'ya götürülecek. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

İstanbul Beşiktaş'ta zincirleme kaza İstanbul Beşiktaş'ta zincirleme kaza

(DHA)