CHP liderinin sıklıkla vurguladığı 'Geliyor gelmekte olan' olan cümlesini Kılıçdaroğluna yazmadım diyen Çimen, konuya dair açıklamasını sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı: 
Ben bunu Kemal Kılıçdaroğlu için yazmadım. Kendisi ile hiç konuşmadım. Bir partiye bunu yapıp oradan para alayım, satayım, öyle bir dünyam olmadı hiçbir zaman. Bir enerji olsun istiyorum, yani umudumuzu diri tutmak istiyorum. Şarkıyı da ben değil, sokaktaki insanlar söylüyor. 

'GÜNDEMİN BENDE YARATTIĞI İZLERDEN DOLAYI YAZMA İHTİYACI HİSSETTİM^

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ilk olarak 22 Kasım'da 'Vizyon Belgesi' açıklamasının yapılacağı 3 Aralık 2022 tarihi için “Şunun şurasında 3 Aralık'a ne kaldı. Geliyor gelmekte olan” ifadesini kullanmıştı. Bunun ardından söz konusu "Geliyor gelmekte olan' ifadesi iktidar değişimine işaret eden bir slogana dönüştü.

Bu arada besteci, keman sanatçısı, balet, oyuncu Mazlum Çimen de "Geliyor Gelmekte Olan" adıyla bir şarkı yaptı. Sosyal medyadan paylaşılan şarkı büyük ilgi gördü. Çimen, şarkısının hikayesini anlattı.

ANKA Haber Ajansı'na konuşan Mazlum Çimen, "Bu ülkede yaşıyorum yaşadığım gündemin bende bıraktığı izler var. Bütün bunların sonucunda böyle bir çalışma yapma ihtiyacı hissettim. Onun için yaptım" dedi.