Güney Auckland'daki bir evin sakinleri, satın aldıkları eşyaları evlerinde açtıktan sonra gördükleri şey karşısında tüyleri ürperdi. Polis yetkilileri cinayet soruşturması başlattı ve cesetlerin kimliklerini belirlemeye çalışırken, bavulu alan ailenin olaya karışmadığı tahmin ediliyor.

‘KÖTÜ KOKULAR GELDİ’

Ailenin, önceki hafta bir depolama şirketinden valizlerin de içinde olduğu bir tır dolusu mal satın aldığı öğrenildi. Dedektif Müfettiş Tofilau Faamanuia Vaaelua, keşfin, sakinlerin mülkü evlerine geri getirmesinden sonra yapıldığını söyledi ve ailenin birkaç komşusu da polis gelmeden önce mülkten "kötü bir koku" geldiğini bildirdi. Bir krematoryumda çalışan eski bir komşu, kokuyu hemen tanındığını söyleyerek "Hemen anladım ve düşündüm, bu nereden geliyor?" dedi. 

‘KİMLİĞİ DOĞRULAMAYA ÇALIŞIYORUZ’

Yeni Zelanda merkezli haber kaynağı Stuff'ta yayınlanan görüntülerde, polis soruşturmalarını yürütürken, Clendon Park'ın banliyö bölgesinde bulunan mülkün ön garaj yoluna park edilmiş bir karavan gösterdi. Polis yetkilileri, önceliklerinin "keşfin ardındaki tüm koşulları belirleyebilmemiz için ölen kişinin kimliğini doğrulamak" olduğunu söyledi. (BBC)