Dava, şarkıcının, "JC" olarak tanımlanan ve davacıyla "davacı ile arkadaş olduğunu ve duygusal bir bağ kurduğunu" iddia ediyor. 

'STATÜSÜNÜ KULLANDI'

Geçtiğimiz hafta, Connecticut'ta yaşayan 68 yaşında bir kadın olan JC adına açılan dava, o zamanlar 23 veya 24 yaşında olan Dylan'ın "JC'nin güvenini kazanmak için bir müzisyen olarak statüsünü istismar ettiğini iddia ediyor. 

Şikayete göre, Dylan, JC ile kendisini cinsel olarak istismar etme nesnesiyle olan çekingenliklerini azaltmak için" bir "bağ" kurdu, uyuşturucu, alkol sağladı ve fiziksel şiddet tehditleri savurarak, onu duygusal ve psikolojik olarak yaraladı. 

ŞOK İDDİA: DEFALARCA… 

Davada, Robert Allen Zimmerman adı verilen Dylan'ın, Manhattan'daki bir otelde meydana gelen bazı olaylarla davacıyı defalarca taciz ettiğini iddia ediyor. Şikayete göre, kötüye kullanımın JC üzerindeki duygusal etkileri arasında “kalıcı nitelikte olan ve davacıyı düzenli faaliyetlerine katılmaktan alıkoyan” depresyon, aşağılanma ve kaygı yer aldı.

JC, sonrasında birçok kez tıbbi tedavi almasına yol açan saldırılar için, darp, sahte hapis ve duygusal sıkıntıya neden olma iddiaları için belirsiz tazminat ve jüri yargılaması talep ediyor. Şimdi 80 yaşında olan Dylan'ın bir sözcüsü Guardian'a "İddiaların doğru olmadığını ve şiddetle savunulacağını" söyledi.

Guardian