Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü programında konuştu.

"Tüm kurumlarımız kadına yönelik şiddeti tamamen bitirmek için samimi, netice alıcı gayretlerini sürdürüyor" iddiasında bulunan Erdoğan, "Toplumun her kesimini çalışmalarımızın içine katıyoruz. Her kesime ayrı mesajlar ulaştıracak iletişim faaliyetleri ile toplumsal farkındalığı artırmayı hedefliyoruz" dedi.

umit ozag erdogan

'BU DAHA İYİ GÜNLERİNİZ'

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın Gaziantep'in Karkamış ilçesine ziyareti esnasında protesto edilmesi hakkında da konuşan Erdoğan, "Particiklerden bir tanesi dün Gaziantep, oradan Karkamış'a geçmiş. Kalkmış orada mülteci kardeşlerimizle ilgili birkaç laf etmeye kalkınca, ferasetiyle konuşur benim halkım, bugün bunun yeri değil, belediye başkanı dün buraya geldi, siz de siyaset yapmayın deyip kovdular. O da dükkana sığındı. Daha dur bu iyi günleriniz" diye konuştu. 

HDP'Yİ HEDEF ALDI

Konuşmasında HDP'yi de hedef alan Erdoğan, "Bu örgütün parlamentomuzdaki uzantıları görmezden gelemeyiz. Onların demokrasi adına söyleyecekleri hiçbir söz kalmamıştır. Parlamentoya öyle veya böyle girip ondan sonra teröristlerle kolkola Kandil'de dağlarda dolaşanlar, bu milletin oylarının temsilcisi olamaz" ifadelerini kullandı.