Depremzedeler ile oynanan hazırlık maçında Zenit ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de gözler milli ara sonrası oynanacak Beşiktaş maçına çevrildi.

VALENCIA İÇİN ÖZEL PROGRAM

Fenerbahçe'nin Ekvadorlu golcüsü Enner Valencia’nın, 2 Nisan Pazar günü oynanacak Beşiktaş derbisine yetiştirilmesi için sarı-lacivertli kulüpte adeta seferberlik ilan edildi.

Ekvadorlu futbolcunun Dünya Kupası’ndan kalma diz sakatlığı Alanyaspor maçında aldığı darbenin ardından nüksetmiş ve golcünün derbide forma giymesi zora girmişti.

ŞANS SIRASI SERDAR DURSUN'DA

Alanya maçında King ve Valencia’yı sakat veren Fenerbahçe için Serdar Dursun santrforda güvenli bir seçenek gibi görünüyor. Zenit maçında 90 dakika sahada kalan Serdar, ligde en son 22 Ağustos 2022’deki Adana Demirspor maçına 11’de başlamış, peşinden de Austria Wien maçının başlangıç kadrosunda kendisine yer bulmuştu. Jesus’un gelişiyle hamle oyunculuğu rolüne ikna olan Serdar Dursun, Zenit maçında Mert Hakan’a klas bir asist yaparken, pivot santrfor özelliklerinin çoğunu takımı için kullandı. Beşiktaş derbisinde bu kadar sakatı, eksiği varken Jesus’a ‘Bana güvenebilirsin’ mesajı verdi.

Fenerbahçe'ni muhtemel 11'i şu şekilde:

Altay Bayındır, Osayi, Samet Akaydın, Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Arao, Crespo, Emre Mor, King, Pedro