Ara transfer döneminde kadro anlamında bir değişime hazırlanan Galatasaray, bek oyuncularında değişime giderek kanatları güçlendirmeyi hedefliyor. Sezon başından beri performansı tartışılan Patrick van Aanholt ve yüksek teklifler alan Sacha Boey yerine belirlenen isimler doğrultusunda girişimler başlamış durumda.

Fanatik'te yer alan habere göre Galatasaray, savunma beklerini yerlilere emanet etmeye hazırlanıyor. Rıdvan Yılmaz'ı satın alma opsiyonuyla kiralamak için Rangers'la görüşen Sarı-Kırmızılılar, yüksek teklifler alan Boey'nin yerine de Mert Müldür'ü düşünüyor.

gs transfer toplanti

HEDEFTE RIDVAN VE MERT VAR

Patrick van Aanholt ile yolları ayırmanın çalışmalarını yapan Sarı-Kırmızılılar, bu bölgeye yerli takviyesi yapmayı planlıyor. Teknik direktör Okan Buruk'un listesindeki ilk sırada Rıdvan Yılmaz var. Sezon başında 4 milyon Euro bedelle İskoç devi Glasgow Rangers'a transfer olmuştu. Transferin gerçekleşmesi durumunda Galatasaray sol bek bölgesinde Kazımcan Karataş ile birlikte yerli rotasyona sahip olacak.

ridvan yilmaz

Sağ bekte sezona kimsenin beklemediği flaş bir şekilde başlayan ve adı Avrupanın büyük kulüpleriyle anılan Sacha Boey'ye ciddi teklifler yolda. Genç futbolcunun iyi bir bonservisle satılma ihtimaline karşın alternatif isimlerle görüşmeler yapılıyor. Bu bölgedeki ilk oyuncu ise Mert Müldür.

mert muldur

Sassuolo'nun bonservis beklentisini düşürmeye çalışan Sarı-Kırmızılılar, operasyonun başarıyla tamamlanması halinde Mert ve Rıdvan bekleriyle birlikte ilk 11'deki en az 3 yerli kuralında önemli bir avantaj elde etmiş olacak.