Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ticareti yapan ve kullanan kişilere yönelik kapsamlı bir operasyon düzenlendi.

TAKSİ İLE TİCARET

Silivri Kapı Mahallesinde bir işyerinde, uyuşturucu madde ticareti yapan ve uyuşturucu maddeleri taşıyan taksici M.F.K. ve uyuşturucu maddeleri teslim alacağı tespit edilen Ö.S. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

M.F.K isimli taksi şoförü uyuşturucu maddeleri Mahmutbey Mahallesi Taş Ocağı Yolu Caddesinde bunan bir ikametten temin ettiği belirlenerek ikamete yapılan operasyonda uyuşturucu maddeleri temin etiği belirlenen S.Ç ve S.B. isimli şüpheli şahıslar yakalandı.

UYUŞTURUCU DEPOSU ÇIKTILAR

Öte yandan yapılan aramalar sonucunda 2 kilo 379 gram marihuana, 7 sentetik hap, 56 her biri satışa hazır halde 45 Gram taş kokain, 1 ruhsatsız pompalı tüfek ve 16 fişek, 1 hassas terazi ve uyuşturucu ticaretinden kazanıldığı değerlendirilen 6 bin 730 lira para ele geçirildi.

Ayrıca yakalanan ve adli makamlara sevk edilen S.Ç. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken M.F.K, Ö.S. ve S.B. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÖZLEM AKTÜRK / POLEMİKHABER.COM