Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücrete ara zam sinyalini verdi, Mecliste çok tartışılan yeni seçim yasası kabul edildi. Baraj yüzde 7'ye düştü. 31 Martın öne çıkan haberlerini sizler için derledik.

ERDOĞANDAN ARA ZAM AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün yaptığı açıklamasında asgari ücrette yıl ortası zammı iddialarına değindi. Erdoğan "İşçimizden böyle bir şeyi esirgemeyiz" ifadesini kullandı.

SON KALE I PHONE 7

Apple, iPhone 6‘nın üretimini ve satışını yıllar önce durdurdu. Ancak sunduğu güncelleme desteği sayesinde pek çok kişi uzun yıllar bu efsaneleşmiş modeli kullanmaya devam etti. Ne yazık ki bu dönem artık sona erdi. Dün itibariyle iPhone 6 ve iPhone 6 Plus kullanıcıları Twitter uygulamasına erişimini kaybetti. Twitter'i destekleyen en eski sürüm sadece I Phone 7'lerde kaldı.

KADIN FUTBOLUNDA DÜNYA REKORU KIRILDI

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi çeyrek finali rövanşında, Nou Camp Stadı'nda oynanan Barcelona-Real Madrid maçında seyirci rekoru kırıldı. Kadınlar "El Clasico" maçını 91 bin 553 seyirci izledi. 

BRUCE WILLS'TEN KÖTÜ HABER

ABD'li aktör Bruce Willis, bilişsel yeteneklerini etkileyen afazi hastalığı nedeniyle oyunculuğa ara vereceği bildirildi. ABD’li aktör 67 yaşındaki Bruce Willis'in bilişsel yeteneklerini etkileyen afazi hastalığı teşhisi konulmasından sonra oyunculuk kariyerinden uzaklaşacağı açıklandı.