Türkiye, dün normal bir güne uyandı ama gün içinde yaşananların başka ülkede yaşanma ihtimali çok düşük olan olaylar şu şekilde:

ESENYURT'TA KÜÇÜK ÇOCUĞA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNAN KİŞİYE LİNÇ GİRİŞİMİ!

İstanbul Esenyurt'ta bir camide çocuğun Suriyeli sığınmacı bir şahıs tarafından taciz edildiği iddia edildi. Sokağa dökülen mahalleli, caminin önünde toplanarak şahsı linç etmek istedi. Çok sayıda çevik kuvvetin geldiği mahallede olayların büyümesi üzerine İstanbul Valisi ve Emniyet Müdürü de bölgeye gitti.

TEKME ATAN VİCDANSIZ TUTUKLANDI!

Gaziantep'te yaşanan olayda 70 yaşındaki yabancı uyruklu yaşlı kadına tekme atılması sosyal medyada gündem oldu. Gaziantep Valisi Davut Gül, engelli ve yaşlı kadına tekme atan şahsın gözaltına alındığını açıkladı. Vicdansızın akşam saatlerinde tutuklandığı öğrenildi.

ANADAN ÜRYAN BANKA UZANDI!

İstanbul'da Bebek sahilinde çıplak şekilde bankta uzanan şahıs gözaltına alındı. Şüphelinin, 'kasten yaralama, hırsızlık, güvenlik güçlerine mukavemet ve kumar oynanması için imkan sağlama' suçlarından 6 suç kaydı bulunduğu tespit edildi.

KENDİNİ YAKTI

Bir olayda, İstanbul Galata Kulesi'nde akşam saatlerinde yaşandı. A.C.T.P. adlı kişi herkesin içinde üstüne benzin dökerek kendini yaktı.

SAHİLDE CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİLER!

İstanbul Bebek sahilinde çekilen görüntüler gündeme bomba gibi düştü. İki kişi, herkesin içinde cinsel ilişkiye girdi. İstanbul Valiliği'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada gözaltına alındıkları belirtildi. Ardından Emniyet'ten yapılan açıklamada ise erkeğin tutuklandığı ifade edildi.

MANAVGAT'TA DA İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER!

İstanbul Bebek ve Ortaköy sahilinde ortaya çıkan skandal görüntülerin ardından bu sefer de Antalya’nın Manavgat ilçesinde cadde üzerinde çıplak bir şekilde yürüyen kadın görüntülendi.