Konya’da uzaklaştırma kararı 5 gün önce biten Tahsin Eser, Hatice Eser’i tabancayla başından ve göğsünden yaraladı. Olayın ardından otomobiliyle polisten kaçarken kaza yapan Tahsin Eser, aynı silahla başına ateş ederek intihara kalkıştı. 

Hastanede tedaviye alınan Hatice ve Tahsin Eser hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi.

YARALI BİR ŞEKİLDE ARAÇTAN İNDİRDİ

Geçtiğimiz gün gece yarısı Karatay ilçesi Hasan Dede Mescit Mahallesi Sedirler Caddesi’nde meydana geldi. Hakkındaki 2 aylık uzaklaştırma kararı 5 gün önce biten Tahsin Eser, bir kafede garsonluk yapan ayrı yaşadığı Hatice Eser ile konuşmak için bir araya geldi. 70 AAZ 315 plakalı otomobille giderken, tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Tahsin Eser, yanındaki tabancayla eşinin başına ve göğsüne ateş ederek ağır yaraladı. Hatice Eser'i araçtan indiren Tahsin Eser, otomobille olay yerinden uzaklaştı.

20 SUÇTAN KAYDI BULUNUYOR 

Hatice Eser, çevredekilerin ihbarı üzerine gelen ambulansla Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Polis ekipleri kaçan Tahsin Eser’in otomobilini Saraçoğlu Caddesi'nde fark edip 'dur' ihtarında bulundu. Ancak 20 suçtan kaydı bulunan Eser yoluna devam etti, polis de peşine düştü. Takip sırasında Eser’in otomobili, Meram ilçesi Bahçeşehir Mahallesi Karatepe Sokak’ta, Bilgehan Aykora (27) yönetimindeki 06 SB 244 plakalı otomobile çarptı.

Polisin ‘teslim ol’ çağrısında bulunduğu Tahsin Eser, aynı silahın namlusunu bu kez kendi başına çevirip, tetiğe bastı. Kanlar içinde kalan Eser de Konya Numune Hastanesi’ne götürüldü. Tedaviye alınan Hatice ve onu tabancayla yaralayan Tahsin Eser'in hayati tehlikelerinin sürdüğü belirtildi.