İstanbul Haberleri

İstanbul haberleri ve güncel İstanbul gelişmeleri, İstanbul ile ilgili tüm video, İstanbul fotoğrafları ve İstanbul haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Bakırköy-Ataköy İkitelli Metro Hattı Bahariye-Ataköy metro hattı açılışında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti iktidarına sert sözlerle yüklendi.

Gündem

İstanbul'un su ihtiyacını karşılayan Kazandere, Pabuçdere ve Istrancalar barajlarındaki doluluk oranı, kış yağışları ile yüzde 70'lere ulaştı.

Gündem

ATM’lerden QR Kod ve Cepbank yöntemi ile yasa dışı bahis faaliyetleri düzenlendiği tespit edilerek gözaltına alınan 60 kişiden 34'ü tutuklandı.

Gündem

Nokta atışı tahminleriyle bilinen Betimar Araştırma'nın son anketine göre, Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum arasındaki oy farkı yüzde 2'nin üzerinde.

Gündem

İstanbul'da düzenlenen Mahzen-10' operasyonlarında, liderliğini Murat Özünlü'nün yaptığı organize suç örgütü çökertildi, 39 şüpheli gözaltına alındı.

Gündem

Metro İstanbul, megakentteki metro seferlerine Ramazan ayına özel düzenlemeler getirdi. Cuma’yı Cumartesi’ye ve Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gecelerde Gece Metrosu uygulaması...

Gündem

MetroPOLL Araştırma Şirketi'nin İstanbul anketinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 43,5 puanla AK Partili rakibi Murat Kurum'a üstünlük sağlamış durumda.

Gündem

İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-7' Operasyonları'nda Muhammed Uray’ın lideriliğini yaptığı Organize Suç Örgütü çökertildi.

Yerel

İstanbul’da haftanın son iş günü, havanın da yağışlı olmasının etkisiyle trafik adeta durma noktasına geldi. Trafik yoğunluğu saat 18.00 itibari...

Gündem

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde bir iş yerine düzenlenen baskında, yurda yasa dışı yollarla sokulan, 35 milyon lira değerinde kaçak ilaç ele...

Gündem

İstanbul'da düzenlenen "NARKOÇELİK-5" operasyonlarında toplam 4 ton 604 kilogram metamfetamin ele geçirildi.

Gündem

Yerel seçimlere kısa bir süre kala, AK Parti'nin son anketlerinde Ekrem İmamoğlu’nun 2 veya 3 puan önde göründüğü öğrenildi.