İstanbul Haberleri

İstanbul haberleri ve güncel İstanbul gelişmeleri, İstanbul ile ilgili tüm video, İstanbul fotoğrafları ve İstanbul haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

İstanbul T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda yaşanan bir teknik arıza nedeniyle seferler, ayrı hatlar üzerinden yapılmaya başlandı.

Gündem

Yarın için İstanbul, Ankara, İzmir dahil birçok kentte alarm verildi. 3 gün boyunca sürecek olan sağanak ve yağışlı havanın etkisi...

Gündem

İstanbul'da M3 Bakırköy-Kayaşehir Metro Hattı'nda arıza yaşandı. Metro İstanbul, konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı.

Yerel

İstanbul'un Pendik ilçesinde eski boksör Engin Karanlık, birlikte yaşadığı kadına sarkıntılık yaptığı iddiasıyla, arkadaşını döverek öldürdü.

Yerel

İstanbul Avcılar’da evine girdikleri Iraklı kişiyi ellerini bağladıktan sonra para ve köpeğini alarak soyan Filistinliler, emniyet tarafından yakalandı.

Gündem

Uluslararası Polis Teşkilatı tarafından Kırmızı Bülten ile aranan Özbekistan uyruklu bir kişi, İstanbul Güngören'de Emniyet tarafından yakalandı.

Genel

Marmara Bölgesi'nde etkili olan yağışlarla birlikte İstanbul'daki baraj doluluk oranı arttı. Geçen yılın aynı dönemine kıyasla doluluk oranı neredeyse iki...

Gündem

İstanbul'da Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşların aynı anda dışarıya çıkması, megakentin trafik yoğunluğunu büyük ölçüde artırdı.

Yaşam

Resonance Consultancy tarafından gerçekleştirilen araştırma, Avrupa'nın hangi şehirlerinde paranın daha değerli olduğunu ortaya koydu.

Gündem

Ramazan bayramı tatilini fırsat bilen İstanbullular adeta göç etti. Haftanın ilk günü İstanbul'un yolları adeta bomboş kaldı.

Kültür Sanat

Belçika-İtalyan kökenli dünyaca ünlü şarkıcı Lara Fabian, 25 Nisan'da İstanbul'da müzikseverlerle buluşacak.

Gündem

Yeniden seçilen Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, seçimlerden sonra ilk kez bir araya geldi. Görüşmeyi, İBB Başkanı İmamoğlu sosyal medyadan...