Anket Haberleri

anket haberleri ve güncel anket gelişmeleri, anket ile ilgili tüm video, anket fotoğrafları ve anket haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Sosyo-Politik Saha Araştırmaları Merkezi'nin gerçekleştirdiği ankete göre, AK Parti'ye destek veren katılımcıların %36'sının partilerinin performansından memnun olmadığı belirtildi.

Gündem

Türkiye siyasi durum araştırması yapan AREA’nın üst yöneticisi Murat Karan, CHP’nin yükselişinin sürdüğünü, AK Parti’nin ikinci parti olduğunu söyledi.

Gündem

Türkiye Raporu tarafından gerçekleştirilen anketin sonucuna göre; CHP birinci parti olurken, AK Parti ise ikinci sırada yer aldı.

Gündem

Optimar Araştırma Şirketi seçim sonrası halkın nabzını tutmak için gerçekleştirdiği anket, AK Parti iktidarına büyük bir şok daha yaşattı.

Gündem

Seçimleri kaybeden AK Parti içindeki bir çalışma grubu, son 10 gün içerisinde seçmen davranışını etkileyen faktörleri belirleyip analiz edecek.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul'la ilgili olarak, "Ekrem Başkan için her anket bir öncekinden iyi geldi" açıklamasını yaptı.

Gündem

SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, Ekrem İmamoğlu-Murat Kurum anketinin sosyal medyada paylaşılması üzerine bir açıklama yaptı.

Gündem

Seçimlere 9 gün kala İstanbul'da İmamoğlu önde, Ankara'da Yavaş avantajlı durumda. Bursa ve Balıkesir'de ise CHP'nin yükselişte olduğu görülüyor.

Gündem

ORC Araştırma, İstanbul'un kritik 5 ilçesinde yaptığı anket sonuçlarını paylaştı. İşte Kadıköy, Ataşehir, Sarıyer, Esenyurt ve Eyüpsultan'da oy oranları...

Gündem

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, katıldığı canlı yayında başkentte yapılan son 2 anketin sonuçlarını açıkladı.

Dünya

Avrupa'nın sanayi devi Almanya'da yapılan Schufa anketi, Alman halkının geleceklerine endişeyle baktığını ortaya koydu.