Başakşehir Haberleri

başakşehir haberleri ve güncel başakşehir gelişmeleri, başakşehir ile ilgili tüm video, başakşehir fotoğrafları ve başakşehir haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Süper Lig ekibi Başakşehir, Gine-Bissau'lu savunma oyuncusu Edgar Ie ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Gündem

Başakşehir'de düzenlenen sahte parfüm operasyonunda 3 kişi gözaltına alınırken, piyasa değeri 22 milyon lira olan sahte parfüm ele geçirildi.

Spor

Süper Lig ekiplerinden Başakşehir, Eden Karzev’e para cezası verildiği ve oyuncunun kariyerine yurt dışında sürdürmesi uygun görüldüğü belirtildi.

Yerel

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde cani ruhlu biri, sitenin asansöründe kediyi tekmeleyip ezdikten sonra takip edip öldürdü.

Spor

RAMS Başakşehir Futbol Takımı, bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta forma giyen Brezilyalı oyuncu Josef de Souza’yı kadrosuna kattı.

Spor

RAMS Başakşehir, Brezilyalı futbolcu Josef de Souza ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

Yerel

Başakşehir'de denetim sırasında, yaralama ve tehdit suçlarından gözaltına alınan şahıs, karakoldaki polislere saldırarak kaçmaya çalıştı.

Spor

Türkiye'de Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyen Josef De Souza'nın, Başakşehir'e transfer olduğu öne sürüldü.

Eğitim

İstanbul Başakşehir'de, çocuğunu sınıfına bırakma isteği reddedilince hamile öğretmeni darp edip güvenlik görevlisine yumruk atan veli tutuklandı.

Yerel

Başakşehir'de zorla okul binasına girmeye çalışan veli Mezher Ö., hamile bir öğretmene saldırdı. Olaya müdahale etmek isteyen güvenlik görevlisini ise...

Spor

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Başakşehir sahasında Sivasspor'u 3-1 mağlup etti.

Gündem

Başakşehir'de, çocuğunu sınıfına bırakma isteği reddedilen veli, 3 aylık hamile olduğu öğrenilen öğretmeni darp etti.