Çanakkale Haberleri

Çanakkale haberleri ve güncel Çanakkale gelişmeleri, Çanakkale ile ilgili tüm video, Çanakkale fotoğrafları ve Çanakkale haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında, 3 lastik botta 43'ü çocuk 106 kaçak göçmen yakalandı.

Yerel

Çanakkale'nin Ayvacık ve Ezine ilçelerinde, jandarma ve Sahil Güvenlik ekiplerinin eş zamanlı 4 ayrı operasyonunda 75 kaçak göçmen ile 5...

Yerel

Yunan unsurlarınca Türk kara sularına itilen 13’ü çocuk 24 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yerel

Çanakkale’de sağanak sonrası Karamenderes Çayı taştı, buğday tarlaları su altında kaldı. Valilikten vatandaşlara uyarı geldi.

Yerel

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde motosiklet ile seyir halinde olan Şakir Aydın ve Tayfun Avcı, uğradıkları silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti.

Yerel

Çanakkale'de kök hücre uygulamasında kullanılan kitleri hastalara 20 bin ile 100 bin TL arasında sattığı belirlenen, aralarında 2 öğretim görevlisinin...

Yerel

Çanakkale'nin merkez, Lapseki, Ayvacık ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, 8 kişi gözaltına alındı.

Zlider

Çanakkale’de yarın fırtınanın etkili olması beklendiği belirtilerek vatandaşlardan olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Yerel

Çanakkale Boğazı'nda makine arızası yapan ve sürüklenen Kamerun bayraklı gemi, römorkör eşliğinde götürüldüğü Karanlık Liman bölgesine demir attı.

Yerel

Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan tüm feribot seferleri iptal edildi.

Yerel

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesine yarın yapılması planlanan bazı feribot seferlerinin iptal edildiği duyuruldu.

Yerel

Çanakkale Boğazı, fırtına ve kar yağışıyla birlikte düşen görüş mesafesi nedeniyle, çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı.