Cinayet Haberleri

cinayet haberleri ve güncel cinayet gelişmeleri, cinayet ile ilgili tüm video, cinayet fotoğrafları ve cinayet haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Konya'nın Karatay ilçesinde ikiz kardeşler, kendilerine saldıran husumetli oldukları amcalarını, bıçaklayarak öldürdü.

Yerel

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde İbrahim Halil Öztunç isimli şahıs, tartıştığı babası Hüseyin Öztunç'u sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü.

Yerel

Antalya'nın Alanya ilçesinde Necmettin But isimli şahıs, husumetlisi Ayhan Haydar Fidanboy'u, 12 kurşunla öldürerek kaçtı.

Yerel

Bursa'da ‘Roman havası’ çalınmaması nedeniyle çıkan kavgada iş yeri sahibi İbrahim Avdın’ı 45 bıçak darbesiyle öldüren şahıs hakkında karar verildi.

Yerel

Adana'da uyuşturucu bağımlısı 38 yaşındaki uyuşturucu bağımlısı oğlu Hazım Evren'i öldüren babadan acı mesaj geldi.

Yerel

İzmir'in Bornova ilçesinde evinde bıçaklanmış halde bulunan Harun Kıyak, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yerel

Adana’da, uyuşturucu için para isteyen oğlunu öldüren baba, "200 lira verdim. 100 lira daha istedi. Veremeyeceğimi söyleyince, satırla saldırdı" dedi.

Yerel

Çanakkale'de Furkan Sülünoğlu adındaki şahıs, evde çıkan tartışmada annesi Canan Kabil’i bıçaklayarak öldürdü.

Yerel

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde, Eyüp Aslantürk'ün (57) darbedilerek öldürüldükten sonra konulduğu otomobille şarampole itilerek kaza sürü verilmesi olayıyla ilgili yürütülen soruşturma...

Yerel

Samsun'un Bafra ilçesinde akrabası Bahri Sezgin'i vurarak öldüren şahıs, cinayetin ardından canlı yayın yaptı.

Gündem

İzmir'de taksici Oğuz Erge'yi tabancayla öldürüp, cep telefonu ile kulaklığını gasbeden Delil Aysal'a verilen ceza belli oldu.

Gündem

2018'de dünya turuna çıkıp önce Tayland'a, daha sonra Kamboçya'ya giden Ufuk Öntürk, Kamboçya'da uğradığı çekiçli saldırıda hayatını kaybetti.