Darp Haberleri

darp haberleri ve güncel darp gelişmeleri, darp ile ilgili tüm video, darp fotoğrafları ve darp haberleri Polemik Haber sitemizde


Eğitim

İstanbul Başakşehir'de, çocuğunu sınıfına bırakma isteği reddedilince hamile öğretmeni darp edip güvenlik görevlisine yumruk atan veli tutuklandı.

Gündem

Başakşehir'de, çocuğunu sınıfına bırakma isteği reddedilen veli, 3 aylık hamile olduğu öğrenilen öğretmeni darp etti.

Dünya

İsrail polisinin, Kudüs'te görevini yapan bir gazeteciye silahın namlusuyla vurduktan sonra, yerde defalarca tekmelediği görüldü.

Yerel

Gaziantep Valiliği tarafından, Roman aileler adına 'fahri koordinatör' olarak görevlendirilen Duygu İspir, başka bir Roman derneği başkanının yakınları tarafından ağır...

Yerel

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde muayeneye gelen psikiyatri hastası, muayene olduğu Uzman Doktor Ergün Çakan'a saldırarak darp etti.

Spor

Hakem Halil Umut Meler'e saldırının yankıları sürerken, İzmirli futbolcu Rıdvan Şimşek'in de bir değil iki hafta üst üste hakemleri darbettiği...

Gündem

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu, yol tartışması yaşadığı bir grup tarafından darp edildi.

Gündem

Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'nde görevli hemşire Sidar Erdal, eldiveninin kirli olduğu iddiasıyla hasta ve hasta yakını tarafından...

Yerel

Kütahya'da, önünü kestikleri ambulanstaki 3 sağlık çalışanını darp eden baba oğul, ifadelerinin ardından adli kontrolle serbest bırakıldı.

Yerel

İstanbul Sultangazi'deki Hasan Celal Güzel Anadolu Lisesi'nde okuyan bir öğrenci, 6 öğrenci tarafından ağır şekilde darp edilerek beyin kanaması geçirdi.

Gündem

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesindeki bir lisede öğrencisini kitapla döven öğretmen, öğrencinin yakınları tarafından dövülerek hastanelik edildi.