Eleştiri Haberleri

eleştiri haberleri ve güncel eleştiri gelişmeleri, eleştiri ile ilgili tüm video, eleştiri fotoğrafları ve eleştiri haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Fenerbahçe'de Oosterwolde’nin sezonu kapatmasının ardından futbolcuların ağırlıklı olarak adale sakatlığı yaşaması, kafaları karıştırdı.

Gündem

İYİ Parti’nin Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, Esenyurt’ta hiçbir partinin Karslı bir aday göstermemesi nedeniyle hemşehrilerine tepki gösterdi.

Gündem

Partideki önemli istifalar sonrasında “Her doğum sancılıdır” diyen CHP kurmayları, genç aday eleştirisi için ise “Geleceğe yatırım yapıyoruz” dediler.

Gündem

Geçtiğimiz günlerde KRT TV Genel Yayın Yönetmenliği görevinden istifa eden gazeteci Cihan Güner, yandaş ve muhalif medya organlarını topa tuttu.

Gündem

Avrupa Komisyonu'nun son raporunda, Türkiye'nin Hamas'la ilgili açıklamaları, Rusya'ya yaptırımlara katılmaması ve İsveç'in NATO üyeliğini onaylamamasına yönelik eleştiriler yer aldı.

Spor

Panathinaikos'un yıldızı Hernangomez, Barcelona maçında gösterdiği kötü performans nedeniyle Ergin Ataman tarafından sert bir dille eleştirildi.