Emekliler Haberleri

emekliler haberleri ve güncel emekliler gelişmeleri, emekliler ile ilgili tüm video, emekliler fotoğrafları ve emekliler haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler, milyonlarca emeklinin ümitle beklediği seyyanen zammın söz konusu olmadığını açıkladı.

Ekonomi

Sosyal Güvenlik Uzmanı Emin Yılmaz, Kamu bankalarında emekli aylığı promosyonlarının 8 bin ile 12 bin lirasında arasında olacağı tahmininde bulundu.

Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri için kesin tarih verdi.

Ekonomi

Emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramı’nda verilmesi planlanan ikramiyelerle ilgili yeni bir karar alındı. Bu kapsamda yeni emekliler ikramiye alamayacak.

Ekonomi

Emekli maaşı zam oranları, son 6 aylık enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte netlik kazanırken, SSK ve Bağ-Kur emeklileriyle ilgili çalışmalarda sona...

Ekonomi

Sosyal Güvenlik Uzmanı İsa Karakaş, Temmuz ayında memurlara verilen 8 bin 77 liralık seyyanen zammın, emekli maaşlarına ve ikramiyelerine yansımayacağını...

Ekonomi

İktisatçı Profesör Aziz Çelik, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, milyonlarca emeklinin sıfır yada düşük zam alabileceğini söyledi.

Ekonomi

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği 2024 yılı maaş zammı ile ilgili tablo netleşmeye başladı. En düşük emekli maaşı için rakamlar şekilleniyor.

Gündem

Milyonlarca emeklinin alacağı 5 bin lira ikramiyenin ödemelerine başlandı. SGK ödemeleri 11-12-13 Kasım'da, Bağkur ödemeleri 14 Kasım'da yapılacak.

Ekonomi

Çalışmayan emeklilere yapılacak 5 bin lira ikramiye, bugün hesaplara yatmaya başladı. Ödemeler pazartesiye kadar devam edecek.

Ekonomi

Milyonlarca emekli yurttaşımız, maaşlarına yapılacak zammı bekliyor. 2024 yılında yapılacak düzenlemeyle, emeklilere çifte zam yapılacağı konuşuluyor.