Filistin Haberleri

Filistin haberleri ve güncel Filistin gelişmeleri, Filistin ile ilgili tüm video, Filistin fotoğrafları ve Filistin haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

YÖK'ten, Sudanlı ve Filistinli yükseköğretim öğrencilerine koşulsuz yatay geçiş hakkı verildiği iddialarına ilişkin açıklama geldi.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez’in Filistin devletini tanıyacaklarını belirtmesinin ardından dünya sosyal demokrat liderlerine çağrıda bulundu.

Gündem

Sudanlı ve Filistinli öğrencilere kendi ülkelerinde okuduklarına dair belge ibraz edemeseler dahi yatay geçiş hakkı tanındığı ortaya çıktı.

Dünya

Gazze'ye saldırılarını sürdüren terör devleri İsrail, İspanya, İrlanda, Malta ve Slovenya'nın Filistin devletini tanımada anlaştıklarını duyurmasına tepki gösterdi.

Dünya

Filistin Dışişleri Bakanlığı, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentine saldırı başlattığını açıkladı.

Gündem

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, seçimlerde AK Parti’nin alacağı oy oranını Filistinli, Gazzeli insanların takip edeceğini açıkladı.

Dünya

Filistin'de Birleşmiş Milletler'in insani yardımlarını yürüten UNRWA, Gazze’de 7 Ekim’den bu yana her gün 37'si anne olmak üzere 63 kadının...

Gündem

CHP lideri Özgür Özel, "Beni seçerseniz Filistinli çocuklara yardım edeceğim" diyen AK Partili Murat Kurum'a sert tepki gösterdi.

Dünya

Filistin Dışişleri Bakanı Riyad el-Maliki, Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın Salı günü Ankara'ya ziyarete geleceğini açıkladı.

Dünya

Gazze'de gıda yardımı bekleyen en az sivillere İsrail güçlerinin açtığı ateş sonucu, en az 77 Filistinli öldü, 250 kişi de...

Dünya

ABD Hava Kuvvetleri'nde görev yapan bir asker, 'Filistin'e özgürlük' diyerek Washington'daki İsrail Büyükelçiliği önünde kendini yaktı.

Dünya

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, kendisinin ve Batı Şeria'nın bir bölümünü yöneten hükümetinin istifa ettiğini açıkladı.