Gazze Haberleri

Gazze haberleri ve güncel Gazze gelişmeleri, Gazze ile ilgili tüm video, Gazze fotoğrafları ve Gazze haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

Rusya Dışişleri Bakanı Serhey Lavrov, uluslararası bir gözlem ekibinin, İsrail ablukası altındaki Gazze'ye gönderilmesi için çağrıda bulundu.

Gündem

Dışişleri Bakanı Fidan, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü kapsamında yaptığı açıklamada, Gazze hakkında "Yaşanan dramın şimdiye kadar durdurulamaması, uluslararası...

Dünya

Nobel ödüllü Sınır Tanımayan Doktorlar kuruluşu, 6 Aralık’ta Gazze’deki Aksa Hastanesi’ne getirilen ölülerin sayısının yaralı sayısını geçtiğini açıkladı.

Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gazze konulu temaslarda bulunmak üzere bugün ABD'ye gidecek.

Gündem

Beştepe'deki Kabine toplantının gündeminde Gazze'deki son durumun yanı sıra enflasyonla mücadele, yeni asgari ücret gibi ekonomi başlıkları da olacak.

Dünya

İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalar nedeniyle Gazze'den tahliye edilen Türkiye vatandaşlarının da bulunduğu 68 kişilik kafile, İstanbul'a geldi.

Genel

Gazze'den tahliye edilen 68 Türk vatandaşı ve aile yakınının Mısır'a geçiş yaptığı, Türkiye'ye getirilecekleri bildirildi.

Gündem

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, 130 Türk vatandaşı ve aile yakınının dün gece Gazze'den Mısır'a geçtiğini duyurdu.

Gündem

Gazze'den Mısır'a geçen Türkiye vatandaşlarının bulunduğu 142 kişilik kafile, Türkiye'ye geldi.

Dünya

08.00 itibariyle sona eren ateşkesin ardından, İsrail ordusu Gazze'deki Hamas hedeflerine yönelik savaşın yeniden başladığını açıkladı.

Gündem

Haluk Levent, 17 Aralık’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde Gazze’ye destek konseri vereceğini açıkladı. Levent, konser gelirinin Gazze’deki yaralı çocukların tedavisi için...

Gündem

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde altı gündür devam eden ve karşılıklı rehine takaslarının yapıldığı "insani aranın" uzatıldığını duyurdu.