İstanbul Haberleri

İstanbul haberleri ve güncel İstanbul gelişmeleri, İstanbul ile ilgili tüm video, İstanbul fotoğrafları ve İstanbul haberleri Polemik Haber sitemizde


Magazin

Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'nın balmumu figürü, İstanbul'da bulunan Madame Tussauds'da sergilenmek üzere açıldı.

Gündem

İstanbul'da İsrail Gizli Servisi MOSSAD'a bilgi satan casuslarla ilgili düzenlenen operasyonlar sonrası, şok eden yeni detaylar ortaya çıktı.

Gündem

9 günlük bayram tatilini hafta sonuyla birleştirenler şimdiden yola çıktı. Trafik yoğunluğu, Ankara yönünde yaşanırken, İstanbul yönü ise boş kaldı.

Gündem

Meteoroloji'den alınan verilere göre, İstanbul başta olmak üzere birçok kentte gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlar bekleniyor.

Genel

İBB, Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. İstanbulluların 9 günlük bayram tatilini güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için de çok...

Gündem

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde megakent İstanbul’da sandıkların yüzde 100’ü açıldı.

Ekonomi

İstanbul Ticaret Odası'nın açıkladığı verilere göre İstanbul'un mart ayı enflasyonu aylık yüzde 3,93, yıllık yüzde 78,25 oldu.

Gündem

31 Mart Yerel seçimlerinde büyük bir rekabete sahne olması beklenen İstanbul'da ilk sonuçlar gelmeye başladı. İşte megakentte ilk sonuçlar...

Gündem

DEM Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Meral Danış Beştaş, ikametgahının bulunduğu Diyarbakır'da da oyunu kullanamayacak.

Gündem

İstanbul'da yarın yapılacak olan 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi için okullara kurulan sandık ve oy kabinleri ile hazırlıklar...

Gündem

Asal Araştırma direktörü Adem Belede, İstanbul ve Ankara anketlerinde 'ilginç' sonuçlar elde ettikleri gerekçesiyle tekrar tekrar kontrol ettiklerini paylaştı.

Gündem

Şeyhlerinin ölümünden sonra bölünen Menzil Cemaati mensubu iki grup, İstanbul Beykoz'daki Hidiv Kasrı'nda birbirine girdi.