Kar yağışı Haberleri

kar yağışı haberleri ve güncel kar yağışı gelişmeleri, kar yağışı ile ilgili tüm video, kar yağışı fotoğrafları ve kar yağışı haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Siirt-Şırnak Karayolu Meşindağı Geçidi mevkisinde yoğun kar ve tipi nedeniyle mahsur kalan 25 araç, ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı.

Gündem

Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'da uzun süredir beklenen ancak gerçekleşmeyen kar yağışıyla ilgili yeni tarih verdi.

Gündem

Meteoroloji’den İstanbul için bugün ve yarın için yeniden kar alarmı verildi. İşte megakentteki hava durumuyla ilgili tüm detaylar...

Yerel

Elazığ'da etkili olan kar yağışı nedeniyle kentteki 129 köy yolu, ulaşıma kapandı.

Gündem

İstanbul'da Ocak ayının sonuna yaklaşmamıza rağmen kar yağmadı. Ancak AKOM'dan Pazar ve pazartesi günü için yeni bir uyarı geldi. Hava...

Gündem

Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, kar yağışının İstanbul'un kapısına dayanacağını belirterek, vatandaşları tarih verip uyardı.

Yerel

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle, 20 köy yolu ulaşıma kapandı.

Gündem

Meteoroloji hava durumu haritasını güncelledi, birçok kent için yoğun kar alarmı verildi. AKOM'da İstanbul'da yaşayan vatandaşlara uyarıda bulundu. İşte il...

Yerel

AFAD, Doğu Karadeniz Bölgesi'nde yoğun kar yağışı beklendiğini açıklayarak vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Gündem

Yurdun genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle, Hakkari, Şırnak ve Bingöl'de eğitime ara verildi.

Gündem

İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM, İstanbul'da beklenen kar yağışıyla ilgili açıklama yaparak, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Gündem

Artan soğuklar ve yağışlar nedeniyle uyarılarını sürdüren Meteoroloji'den, İstanbul dahil birçok kent için kar ve karla karışık yağmur uyarısı verildi.