Kilise saldırısı Haberleri

Kilise saldırısı haberleri ve güncel Kilise saldırısı gelişmeleri, Kilise saldırısı ile ilgili tüm video, Kilise saldırısı fotoğrafları ve Kilise saldırısı haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

İstanbul Sarıyer'de pazar ayini sırasında Santa Maria Kilisesi'ne yapılan silahlı saldırıyla gözaltına alınan 34 kişi, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Gündem

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde bulunan Santa Maria Kilisesi'ne yapılan ve 1 kişinin öldüğü silahlı saldırının faillerinin, emniyetteki fotoğrafları ortaya çıktı.

Gündem

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde, Santa Maria Kilisesi'ne dün yapılan ve 1 kişinin öldüğü saldırıda kullanıldığı düşünülen silaha ait parçalar bulundu.

Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarıyer'de gerçekleşen İtalyan kilisesindeki saldırıyla ilgili açıklamada bulundu.

Gündem

Sarıyer’de Santa Maria Kilisesi’ne düzenlenen silahlı saldırıda yeni detaylar ortaya çıktı. Saldırganların silahları tutukluk yapınca kaçtığı öğrenildi.

Gündem

Santa Maria Kilisesi'ne yapılan saldırıyla ilgili konuşan İstanbul Valisi Davut Gül, "Hepimizin başı sağ olsun. Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz."...

Gündem

İstanbul Sarıyer’deki Santa Maria kilisesinde meydanında gelen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği saldırıya ilişkin tüm görsel ve işitsel haber sitelerine...