Mahkeme Haberleri

mahkeme haberleri ve güncel mahkeme gelişmeleri, mahkeme ile ilgili tüm video, mahkeme fotoğrafları ve mahkeme haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

İBB’nin Hidiv Kasrı için başlattığı hukuk mücadelesinde karar çıktı. İstinaf Mahkemesi'nin verdiği kararla birlikte Hidiv Kasrı, İBB mülkiyetinde kalmış oldu.

Dünya

Rusya’da kaldığı cezaevinde hayatını kaybeden muhalif lider Aleksey Navalny'nin annesi, oğlunun cenazesini alabilmek için mahkemeye başvurdu.

Yerel

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde oğlunu ısırdığı iddiasıyla bir sokak köpeğini tüfekle öldüren ve 4 yıla kadar hapsi istenen Orçun M.'nin (44),...

Gündem

Çiftlik Bank davasında 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın kara kutusu olan ve Uruguay'dan Türkiye'ye iade edilen Osman Naim Kaya, tahliye edildi.

Gündem

13 Kasım 2022 tarihinde terörist Ahlam Albashır tarafından gerçekleştirilen ve 6 kişinin öldüğü 99 kişinin yaralandığı İstiklal Saldırısında, mütalaa açıklandı.

Gündem

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'a yönelik ifadeleri nedeniyle dava açıldı. Kılıçdaroğlu'nun 2 yıla kadar hapsi...

Gündem

Eski CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yayınladığı, uyuşturucu baronlarını ve uyuşturucu trafiğini anlatıp, Süleyman Soylu'ya işaret ettiği video hakkında karar çıktı.

Gündem

2015 yılında beri İBB’ye ait taşınmazı ‘işgalci’ olarak kullanan AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanlığı, İBB’ye karşı açtığı davayı kaybetti.

Gündem

İzmir'de soğukta üşümesin diye kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge’yi kalleşçe öldüren Delil Aysal için istenen ceza belli oldu.

Gündem

Prof. Dr. Baskın Oran’ın, İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu hakkında açtığı tazminat davasındaki yeniden yargılamada karar açıklandı.

Yerel

Kocasının çok az duş alması nedeni ile boşanma davası açan kadın davayı kazanıp üzerine 500 bin lira tazminat kazandı.

Yerel

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 12 kişinin sahte içkiden ölümüne ilişkin davada, 3 sanık için 4'er kez müebbet hapis cezası istendi.