Malatya Haberleri

Malatya haberleri ve güncel Malatya gelişmeleri, Malatya ile ilgili tüm video, Malatya fotoğrafları ve Malatya haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

AFAD, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem çevre illerden de hissedildi.

Yerel

Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığı verilere göre, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Bostanbaşı mevkiinde 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kültür Sanat

27-28 Temmuz günlerinde Arguvan’da düzenlenecek olan Uluslararası Arguvan Türkü Festivali'nin bir ayağı Malatya'da yapılacak.

Yerel

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde saat 21.29'da, 4 büyüklüğünde deprem oldu.

Gündem

Malatya’da, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’teki depremlerde yıkılan, 21 kişinin hayatını kaybettiği Kırçuval Otel davasının ilk duruşmasında ara karar açıklandı....

Yerel

AFAD'dan edinilen bilgilere göre, Malatya'nın Pütürge ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Yerel

Malatya'nın Pütürge ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sırasında balonu drona çarpan 3'üncü sınıf öğrencisi Talha Ş.'ye...

Yerel

AFAD'ın açıkladığı son dakika verilerine göre, Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Yerel

Malatya'da, 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1'i sürücü olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Yerel

AFAD'dan edinilen bilgilere göre, Malatya'nın Pütürge ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Gündem

Malatya Battalgazi’de olan 4.1 büyüklüğündeki deprem sonrası açıklama yapan Görür, "6 Şubat depremlerinin sonucu, endişe yok" dedi.

Genel

AFAD'dan edinilen bilgilere göre, Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.