Murat Kurum Haberleri

Murat Kurum haberleri ve güncel Murat Kurum gelişmeleri, Murat Kurum ile ilgili tüm video, Murat Kurum fotoğrafları ve Murat Kurum haberleri Polemik Haber sitemizde


Magazin

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, AK Partili Murat Kurum'a destek verdiğini açıklayan hesapla hiçbir ilgisi olmadığını duyurdu.

Gündem

31 Mart Yerel seçimlerinde büyük bir rekabete sahne olması beklenen İstanbul'da ilk sonuçlar gelmeye başladı. İşte megakentte ilk sonuçlar...

Gündem

Ailesiyle birlikte İmece İlkokulu'nda oy kullanan AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum, açıklamalarda bulundu.

Gündem

Asal Araştırma direktörü Adem Belede, İstanbul ve Ankara anketlerinde 'ilginç' sonuçlar elde ettikleri gerekçesiyle tekrar tekrar kontrol ettiklerini paylaştı.

Magazin

Ünlü oyuncu Murat Ünalmış, AK Parti'nin İBB Başkanı Adayı Murat Kurum adına, kapısına asılan hediyelere ve broşürlere sinirlendi.

Gündem

Araştırmacı Bekir Ağırdır, 31 Mart seçimlerinin, İmamoğlu ile Erdoğan'ın yarışına dönüştüğünü ve İmamoğlu'nun moral üstünlüğünü ele geçirdiğini söyledi.

Gündem

Seçim kampanyaları süresince CHP adaylarına süre vermeyen devlet kanalı TRT, AK Partili Murat Kurum’u öven film yayımladı.

Gündem

Yerel seçimlere günler kala 'Ya Kanal Ya İstanbul Koordinasyonu' Murat Kurum’a tepki eylemi düzenlendi.

Gündem

AK Parti'nin İBB Adayı Murat Kurum, seçimleri kazanması durumunda, Balkanlar'ın, Gazze ve Ahıskalıların sevineceklerini iddia etti.

Gündem

AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum'un vaatleri Türkiye sınırını da aştı. Kurum, KKTC'nin ulaşım sorununu çözeceklerini iddia etti.

Gündem

Daha önce İstanbul'da 1 evi olduğunu söyleyen AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum, yeni açıklamasında İstanbul’da 2 evi olduğunu söyledi.

Gündem

AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum'un, Erdoğan'ın en büyük projelerinden biri olan Kanal İstanbul ile ilgili verdiği yanıtlar gündem oldu.