Nato Haberleri

nato haberleri ve güncel nato gelişmeleri, nato ile ilgili tüm video, nato fotoğrafları ve nato haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, NATO ülkelerinin Ukrayna'ya asker göndermeleri hâlinde nükleer çatışmanın çıkabileceğini belirtti.

Dünya

NATO ülkeleri, Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un "Ukrayna için hiçbir seçeneğin dışlanmaması gerektiğini" söylemesinin ardından, asker göndermeyi düşünmediklerini duyurdu.

Dünya

Macaristan parlamentosu, İsveç'in NATO üyeliğini onayladı. İsveç resmen NATO üyesi oldu.

Dünya

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, İsveç’in NATO üyeliğinin Macaristan Parlamentosu’nda yapılacak bahar oturumunda onaylanabileceğini belirtti.

Gündem

Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, İsveç'in NATO'ya katılmasının TBMM'de kabul edilmesiyle ilgili açıklamada bulundu.

Gündem

Temmuz 2023'te yaptığı açıklamada, "İsveç PKK’nin Avrupa'daki mağarasıdır. Kandil Dağı neyse Stokholm aynısıdır” diyen MHP lideri Devlet Bahçeli, bugün yaptığı...

Gündem

İsveç’in NATO’ya kabulüne ilişkin teklif Türkiye Büyük Millet Meclisi Dışişleri Komisyonu'nda kabul edildi.

Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkgün gazetesine verdiği röportajda İsveç'in NATO üyeliğiyle ilgili şartlarını sıraladı.

Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsveç'in NATO'ya üyeliği konusunda partisinin tavrı için Filistin sorununda alınacak kararların belirleyici olacağını söyledi.

Gündem

Avrupa Komisyonu'nun son raporunda, Türkiye'nin Hamas'la ilgili açıklamaları, Rusya'ya yaptırımlara katılmaması ve İsveç'in NATO üyeliğini onaylamamasına yönelik eleştiriler yer aldı.

Gündem

İsveç'in NATO'ya üyeliğinin görüşülmesi, görüşülmekte olan konunun açıklığa kavuşmaması ve müzakerelerin yeterince olgunlaşmaması gerekçesiyle, TBMM Dışişleri Komisyonu’nda yapılan oylamayla ertelendi.

Gündem

İsveç'in NATO'ya katılım protokolüne ilişkin teklif, 16 Kasım'da TBMM Dışişleri Komisyonu'nda görüşülecek.