Operasyon Haberleri

operasyon haberleri ve güncel operasyon gelişmeleri, operasyon ile ilgili tüm video, operasyon fotoğrafları ve operasyon haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığındaki teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda, 3 PKK'lı terörist öldürüldü.

Gündem

Bölücü Terör Örgütüne yönelik Jandarma tarafından 19 ilde düzenlenen "Bozdoğan-25" operasyonlarında, 49 şüpheli yakalandı.

Yerel

Diyarbakır Bismil'de 9 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı silahlı kavganın firari sanıklarından Ömer Taş, düzenlenen operasyonla yakalandı.

Gündem

İstanbul'da İsrail Gizli Servisi MOSSAD'a bilgi satan casuslarla ilgili düzenlenen operasyonlar sonrası, şok eden yeni detaylar ortaya çıktı.

Gündem

21 ilde IŞİD terör örgütüne yönelik 4 gündür gerçekleştirilen "BOZDOĞAN-18" operasyonlarında 51 şüpheli yakalandı.

Gündem

Güvenlik güçleri tarafından 53 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Narkoçelik-9 operasyonlarında, toplam 434 zehir taciri yakalandı.

Gündem

Londra merkezli Asharq Al-Awsat gazetesine konuşan kaynaklar, Türkiye'nin Irak'a yapacağı askeri operasyon için tarih verdi.

Gündem

Hatay'da düzenlenen Mahzen-21 operasyonunda, Süleyman Alev’in lideri olduğu "Alevler" olarak bilinen göçmen kaçakçılığı organize suç örgütü çökertildi.

Gündem

30 ilde terör örgütü IŞİD'e yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Bozdoğan-7 Operasyonu'nda 147 şüpheli yakalandı.

Gündem

Elebaşılığını Barış Boyun'un yaptığı suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda, 13 şüphelinin yakalandığını açıklandı.

Gündem

63 ilde 4 gündür devam eden Mercek-14 operasyonlarında, yasadışı yollarla ele geçirilmiş 852 ruhsatsız silah ele geçirildi.

Gündem

Göçmen kaçakçıları ve düzensiz göçmenlere yönelik düzenlenen "Kalkan-16" operasyonlarında; 19 organizatör ve 173 düzensiz göçmen yakalandı.