Operasyon Haberleri

operasyon haberleri ve güncel operasyon gelişmeleri, operasyon ile ilgili tüm video, operasyon fotoğrafları ve operasyon haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 12 PKK'lı terörist, bölgede görev yapan kahraman askerlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi.

Gündem

Terör örgütü IŞİD’e yönelik 8 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen BOZDOĞAN-15 operasyonunda, 24 teröristin yakalandığı açıklandı.

Gündem

Terör örgütüne yönelik 3 ilde düzenlenen 'Bozdoğan-14' operasyonlarında, 94 şüpheli yakalandı, çok sayıda dijital materyale el konuldu.

Gündem

İzmir ve İstanbul'da belirlenen 16 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, FETÖ'yle bağlantısı belirlenen 14 şüpheli gözaltına alındı.

Gündem

Terör örgütü PKK'nın İran Gençlik Koordinasyonu sözde Sorumlusu Tolhildan Kandil kod adlı Barzan Hesenzade, Irak/Kandil’de etkisiz hale getirildi.

Gündem

İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen 'Mahzen-15' operasyonlarında, 'Çetinler' adıyla bilinen organize suç örgütü çökertildi.

Yerel

Van’da Altın Kaçakçılığına yönelik düzenlenen "Ayar-2" operasyonunda aranan bir araçta, 88 kilo kaçak altın ele geçirildi.

Gündem

Kalkan-15 operasyonlarında, düzensiz göçmenlere otelde konaklama imkanı sağlayan 35 otele para cezası uygulandı.

Gündem

ATM’lerden QR Kod ve Cepbank yöntemi ile yasa dışı bahis faaliyetleri düzenlendiği tespit edilerek gözaltına alınan 60 kişiden 34'ü tutuklandı.

Genel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, " 20 ilde Nitelikli Dolandırıcılık, Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi suçlarına yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen...

Gündem

Terör örgütü FETÖ'nün ordu ve emniyet yapılanmasına yönelik düzenlenen 'Kıskaç-10' operasyonlarında, 91 FETÖ üyesi yakalandı.

Gündem

İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-7' Operasyonları'nda Muhammed Uray’ın lideriliğini yaptığı Organize Suç Örgütü çökertildi.