Otomotiv Haberleri

otomotiv haberleri ve güncel otomotiv gelişmeleri, otomotiv ile ilgili tüm video, otomotiv fotoğrafları ve otomotiv haberleri Polemik Haber sitemizde


OTOMOTİV

Otomotiv devi Tesla, cuma günü internet sitesinden yaptığı açıklamayla ABD'deki fiyatlarına zam yapacağını duyurdu.

OTOMOTİV

Otomotiv devi Hyundai, standart araçlarından daha performanslı olan N serisindeki modellerin üretimini tamamen sonlandıracağını duyurdu.

OTOMOTİV

Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi, otomotiv devi Tesla'nın ABD yollarındaki 2,2 milyon aracını geri çağırdığını duyurdu

OTOMOTİV

Dünyaca ünlü otomotiv devi Tesla, Kızıldeniz’de yaşanan gemi saldırıları nedeniyle Berlin’deki fabrikasında devam eden üretimini 2 hafta süreyle durdurdu.

Dünya

ABD merkezli otomotiv devi Ford'un, bugüne kadar çıkardığı araçlar arasında en ünlü modeli olan Focus’un üretimini bitirdiği iddia edildi.

Dünya

Elektrikli otomobil devi Tesla, direksiyon yazılımıyla ilgili endişeler nedeniyle Çin'deki 1,62 milyon aracı geri çağırdı.

Dünya

Japon otomotiv devi Toyota Motor'un Daihatsu birimi, 64 modelde sorun tespit edilmesinin adından tüm araçlarının sevkiyatını durduracağını açıkladı.

Dünya

ABD'nin dünyaca ünlü otomotiv devi General Motors, ocak ayı başında Michigan'daki iki otomobil fabrikasında 1300 kişiyi işten çıkaracağını duyurdu.

Ekonomi

Avrupa Birliği, otomobil üretiminde krom kaplama kullanımını yasaklama kararı aldı. 2024'te uygulamaya konulacak karar, tüm otomobil sahiplerini ilgilendiriyor.

Ekonomi

Japon otomotiv devi Mazda Motor, Türkiye'deki satış operasyonlarını süresiz olarak durdurduğunu açıkladı.