Özgür özel Haberleri

özgür özel haberleri ve güncel özgür özel gelişmeleri, özgür özel ile ilgili tüm video, özgür özel fotoğrafları ve özgür özel haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstiklal Caddesi’nde İsrail ile ticaretin kesilmesi için eylem yapan ‘Filistin İçin Bin Genç’ aktivistlerinin gözaltına...

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez’in Filistin devletini tanıyacaklarını belirtmesinin ardından dünya sosyal demokrat liderlerine çağrıda bulundu.

Gündem

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mansur Yavaş ve Özgür Özel'i telefonla arayarak tebrik ettiği ancak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu...

Gündem

Yerel seçimlerde Van İl Seçim Kurulu'nu kazanan DEM Partili Abdullah Zeydan'ın yerine AK Partili Abdulahat Arvas'ın belediye başkanı olarak belirlenmesine...

Gündem

Seçim sonuçlarına ilişkin açıklamada bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Seçmen Türkiye'de yeni bir siyasetin kurulmasına karar verdi" ifadelerini kullandı.

Gündem

İzmir'de yarın yapılacak yerel seçimlere ilişkin mesaj veren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Yarın büyük bir zafer kazanacağız" dedi.

Gündem

AK Parti'nin seçim sonrası acı reçete uygulayacağına dikkat çeken CHP Lideri Özgür Özel, hükümete 31 Mart’ta, sandıkta “sarı kart” gösterilmesi...

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'nin kazanmış olduğu 11 büyükşehrin üstüne 5 büyükşehir daha eklenmesinin mümkün olduğunu söyledi.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul'la ilgili olarak, "Ekrem Başkan için her anket bir öncekinden iyi geldi" açıklamasını yaptı.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel yerel seçimlerde Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum için oy isteyen 17 bakana tepki gösterdi.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV ekranlarındaki 'Seçim Özel' programında seçim gündemine dair dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ'a tepki gösterdi. Özel, "Erdoğan İzmir'e kayyum atamaya çalışıyor" dedi.