MSB açıkladı: Asker adaylarının görev yerleri belli oldu MSB açıkladı: Asker adaylarının görev yerleri belli oldu

CHP'nin 31 Mart yerel seçimlerindeki zaferinin ardından, eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mansur Yavaş ve Özgür Özel'i telefonla arayarak tebrik ettiği ancak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu aramadığı iddia edildi.

İsmail Saymaz'ın haberine göre, seçim akşamı Kılıçdaroğlu'nun Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı arayarak tebrik ettiği belirtildi. Aynı şekilde, seçimin hemen ertesi günü Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i de telefonda kutladığı ifade edildi.

İMAMOĞLU'NU ARAMADI

Ancak, İstanbul seçimlerini kazanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu tarafından aranmadığı iddia edildi. Bu durum, İmamoğlu'nun zaferini kutlayanlar arasında eski Başbakan Binali Yıldırım'ın da yer aldığına dikkat çekildi. Yıldırım'ın, 2019'daki İstanbul seçimlerinde İmamoğlu'nun rakibi olduğu hatırlatıldı.

Bu iddia, siyaset ve kamuoyunda tartışmalara neden olabilir ve CHP içindeki dinamikler üzerinde de etkileri olabilir. Ancak, resmi bir açıklama yapılmadığı için haberin doğruluğu ve içeriği hakkında kesin bir yargıya varmak şu aşamada zor ...