Patlama Haberleri

patlama haberleri ve güncel patlama gelişmeleri, patlama ile ilgili tüm video, patlama fotoğrafları ve patlama haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir fabrikada meydana gelen sanayi tüpü patlamasında 2 işçi hayatını kaybederken, 6 işçi de yaralandı.

Yerel

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde yakıt tankerinde kaynak yapılırken meydana gelen patlamada, 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Yerel

Diyarbakır’daki Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’na ait petrol kuyusunda meydana gelen patlamada, 1 işçi hayatını kaybetti.

Yerel

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde metal alanında faaliyet gösteren bir dökümhanenin eritme kazanının patlaması sonucu, 3 işçi yaralandı.

Gündem

Terör örgütü PKK/YPG'nin kontrolündeki Suriye'nin Kamışlı kentinde sabah saatlerinde patlama sesleri duyuldu.

Yerel

Niğde'deki PTT Kargo Şubesi'nde dağıtıma çıkarılmaya hazırlanan zirai ilaç dolu teneke patladı. 4 kargo çalışanı, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Dünya

İran'da, ABD operasyonuyla öldürülen General Kasım Süleymani'nin ölüm yıldönümünde, Süleymani'nin mezarı yakınında art arda iki patlama meydana geldi.

Yerel

Antalya'nın Kepez ilçesinde seyir halindeyken yanmaya başlayan cip, meydana gelen patlama sonrası hurdaya döndü.

Çevre

ABD Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), Güneş'te yaşanan son yıllardaki en güçlü patlamanın, Dünya'daki radyo sinyallerini geçici devre dışı bıraktığını...

Yerel

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kadın, yemek pişirdiği düdüklü tencerenin havasını almadan kapağını açınca, tencere yüzüne patladı.

Gündem

Kırgızistan'daki Türk Büyükelçiliği yakınlarında araç patlaması meydana geldiği aktarıldı.

Yerel

Zeytinburnu'nda 31 Ocak 2008'de meydana gelen ve 21 kişinin hayatını kaybettiği, 115 kişinin de yaralandığı maytap atölyesi patlamasıyla ilgili davada...