Polis Haberleri

polis haberleri ve güncel polis gelişmeleri, polis ile ilgili tüm video, polis fotoğrafları ve polis haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Adana’da pompalı tüfekle polis merkezine saldırı düzenleyen şüpheli, karşı ateşle kolundan vuruldu. Olayın ardından saldırgan saklandığı adreste yakalandı.

Genel

İstanbul Üniversitesi’nin ziyarete açılmasını protesto eden öğrencilere polisler, kampüs girişine kalkanlarıyla barikat kurdu.

Yerel

İzmir'in Bayraklı ilçesinde eski eşine ve müdahale eden polislere bıçakla saldıran gözü dönmüş zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yerel

İstanbul Şişli'de gece saatlerinde iki grup arasında çıkan kavgaya müdahale eden 1 polis memuru yaralandı.

Gündem

Emekli Gazi Emniyet Müdürü Fatih Eryılmaz, Çağlayan Adliyesi'nde düzenlenen terör saldırısında görev yapan polisleri ifşa eden Cem Küçük'e tepki gösterdi.

Yerel

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde bir polisin dur ihtarına uymayan bir kişi, polisle girdiği arbede sırasında vurularak öldü.

Gündem

Gazeteci İsmail'in Arı'nın iddiasına göre, Soylu’nun kuzeni Sefa Dönmez’in de içinde bulunduğu kumarhaneye baskın yapan polis amiri önce sürüldü, daha...

Zlider

Kırşehir'de kirasını alamadığını öne sürdüğü kiracısı Hüseyin Çetin’i (38) tabancayla vurarak yaralayan emekli polis memuru Salih K., (52) yargılandığı davada,...

Yerel

Osmaniye'de icra memurlarıyla birlikte haciz işlemine giden polis memuru, çıkan arbede sonucunda bacağından vurularak yaralandı.

Yerel

Siirt'in Kurtalan ilçesinde tedaviyi reddeden psikiyatri hastası, ailesinin çağırdığı polis memurunu bıçakladı.

Genel

Didim'de bir kuaförde çalıştığı sırada bir taksi ile kaçırıldığı iddia edilen 17 yaşındaki Gizem Nur Sügür, ailesini telefonla arayarak 'Beni...

Yerel

Başakşehir'de denetim sırasında, yaralama ve tehdit suçlarından gözaltına alınan şahıs, karakoldaki polislere saldırarak kaçmaya çalıştı.