Rtük Haberleri

rtük haberleri ve güncel rtük gelişmeleri, rtük ile ilgili tüm video, rtük fotoğrafları ve rtük haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

İsmailağa cemaati ve iktidara yakın medya tarafından hedef gösterilen Kızıl Goncalar dizisinin yapımcı şirketi Gold Film'den, yeni bir açıklama geldi.

Gündem

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin sosyal medya hesabından 12 askerin yaşamını yitirmesine ilişkin yapılacak programlara karşı yayıncıları uyardı.

Gündem

FOX TV'de yayınlanan ve ilk bölümünden sonra hedef gösterilen "Kızıl Goncalar" dizisi için RTÜK tarafından başlatılan inceleme sonucunda, dizi için...

Spor

RTÜK, şiddeti özendiren, eleştiri sınırlarını zorlayan ve haddi aşan futbol programlarına gerekli yaptırımları uygulama kararı aldı.

Gündem

CHP Medya ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, TRT’yi ‘hedef gösterdiği’ ve ‘yayın ilkelerine...

Gündem

RTÜK üyesi İlhan Taşcı, kadına yönelik şiddeti teşvik ettiğini öne sürdüğü Müge Anlı için, "RTÜK Başkanlığına dilekçe vereceğim" dedi.

Gündem

RTÜK, Sinan Ateş cinayeti konuşulan program nedeniyle, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın şikayeti üzerine, Halk TV'ye ceza verdi.

Gündem

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Deutsche Welle'nin (DW) Türkiye'de 1 Temmuz 2022 tarihinde erişime engellendikten sonra alternatif olarak kullanmaya...

Gündem

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ve 4 yayın derneğince, uluslararası medya kuruluşlarının Gazze'deki insani duruma sessiz kaldığı belirtildi.