Süleyman Soylu Haberleri

Süleyman Soylu haberleri ve güncel Süleyman Soylu gelişmeleri, Süleyman Soylu ile ilgili tüm video, Süleyman Soylu fotoğrafları ve Süleyman Soylu haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Ayhan Bora Kaplan davasıyla ilgili 3 polisin görevden uzaklaştırılmasının ardından Erdoğan ile Süleyman Soylu arasında bir görüşme gerçekleştiği iddia edildi.

Magazin

Vasiyetini açıklayan sanat müziğinin ünlü yorumcusu Bülent Ersoy, İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili bir ayrıntıdan da bahsetti.

Gündem

Bülent Arınç'ın kendisi hakkındaki ifadeleri sonrası konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Aradığım kişi o zamanki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ydu"...

Gündem

İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu'nun bazı gazetecileri hedef gösteren konuşmasına, usta gazeteci Fatih Altaylı'dan çok sert yanıt geldi.

Gündem

İçişleri eski Bakanı, AK Partili Süleyman Soylu, katıldığı canlı yayında hakkında olumsuz yazı yazan gazetecileri hedef tahtasına koydu.

Gündem

CHP adayı Hakan Bahçetepe'nin seçimi kazandığı Gaziosmanpaşa'da, AK Partililerin itirazı üzerine gerginlik yaşanıyor. AK Partili Süleyman Soylu'nun da konuya müdahil...

Gündem

AK Partili Süleyman Soylu'nun odasına gittiği hakime "Beni gördüğünüzde niye ayağa kalmadınız" sorusuna, kadın hakimden tokat gibi bir yanıt geldi.