Yozgat Haberleri

Yozgat haberleri ve güncel Yozgat gelişmeleri, Yozgat ile ilgili tüm video, Yozgat fotoğrafları ve Yozgat haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Yozgat Belediyesi'nde seçimden sadece 2 gün önce, belediye başkanı tarafından Yozgat Bozokspor futbolcularının hesaplarına 18 milyon lira aktarıldığı tespit edildi.

Yerel

Yozgat'ta oy verme işlemi sırasında kalp krizi geçiren Mustafa İldiş (76), hayatını kaybetti.

Genel

Yozgat'ta bir iş insanı tarafından ücretsiz olarak dağıtılan sebze için izdiham yaşandı. Vatandaşlar ücretsiz sebzeden yararlanmak için adeta birbiriyle yarıştı.

Yerel

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde, sürücüsünün geri manevra yaparken minibüsle çarptığı Ali Halıcı (74), hayatını kaybetti.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2022'de biteceğini söylediği havalimanının inşaatı hala devam ederken, maliyetinin 9 kat arttığı ortaya çıktı.

Yerel

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinin Kürkçü köyünde yaşayan Rahime Kula ve oğlu İlyas Kula, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi.

Yerel

Yozgat'ta hastanede yangın ve gaz kaçağı tatbikatı sırasında, itfaiye ve ambulansları gören bir araç ani fren yapınca, 5 araçlık zincirleme...

Yaşam

Yozgat’ta soğuk havaların yerini kar yağışına bırakmasının ardından, kentteki oto lastikçilerinde kar lastiği yoğunluğu başladı.