15 Temmuz Hain kalkışma gecesi Türkiye Cumhuriyeti’nin dönüm noktasıdır.

Öyle ki bu konuyla ilgili hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının sinir uçlarıyla oynayamaz, oynatmayız.

Herkesin hatırlayacağı gibi o gece Türkiye Cumhuriyetinin en büyük yayın organı olan TRT’nin Ankara’daki merkezini basarak çalışanları rehin alıp yayını kesmek istemişlerdi.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara'da TRT yayınını kesmek üzere televizyon binasına darbeci askerlerin, yanlarında götürdükleri ve daha sonra tellerden kaçarken görüntülenen 3 kişiden biri Niyazi A. ve FETÖ'ye destek için sosyal paylaşım sitelerinde mesajlar yayınlayan Niyazi A.'nın meslektaşı ve arkadaşı mühendis Cihan İpekçi Yozgat'ta yakalanıp, gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

 Gastepress.com haber sitemizin 14 Ocak 2023 tarihli “Hüseyin Akay, 15 Temmuz darbe girişiminde gözaltına alınan FETÖ'cünün evinde” başlıklı haberimizde “Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilen darbe girişimi sonrası gözaltına alınan ve tutuklanan mühendis Cihan İpekci'nin ailesinin evine ziyarette bulundu. Akay'ın sosyal medya paylaşımında, "İbrahim İpekci'nin 7 yıldır bıkmadan yaptığı davete katıldık" paylaşımı dikkat çekti” diye yer almıştı.

Yine 11 Kasım 2022 tarihli “Hüseyin Akay'ın 'Kahraman' dediği, emekli albay Levent Göktaş hakkında dava açıldı” haberimizde ise Necip Hablemitoğlu suikastı soruşturmasını tamamlayan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen ve Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay'ın 2016'da 'O bir kahraman' diye paylaşım yaptığı ve Kayseri Şeker'de ağırladığı emekli albay Levent Göktaş'ın da aralarında bulunduğu 10 şüpheli hakkında dava açtı. İddianamede şüpheliler, 'tasarlayarak öldürme', 'suç örgütü yöneticiliği ve üyeliği' ile suçlandı.” diyerek Sayın Akay’ın kahraman dediği Levent Göktaş’ın aslında FETÖCÜ olduğunu ve Sayın Akay’la olan dostluğunu fotolarla sizlere göstermiştik. Sayın Hüseyin Akay’ın “Kahraman” diye bahsettiği Levent Göktaş Bulgaristan’dan Türkiye’ye getirilerek Hablemitoğlu Cinayetini işlemek’ten ve FETÖ üyesi ve yöneticiliğinden Türk Adaletine hesap veriyor. 

Bir önceki “Kayseri Şeker'de Bir Garip Derin Olaylar…” başlıklı köşe yazımda aynen şu cümleleri kullanmıştım. “Bir yönetici düşünün, bu yöneticiyi atayan kişiler fetöden içeride, kendi atadığı peşpeşe 3 genel müdür yargılanıp ceza alıyor, atadığı müdürler yargılanıyor, dosyalar devam ediyor, sonra tüm siyasiler fabrikadan çıkmıyor. Peki, bir albay fabrikayı hangi sebeple ziyaret ediyor, Kooperatif başkanı tarafından kahraman ünvanını alıyor ama bakıyoruz ki bu adamda fetöcü çıkıyor”

Sayın Hüseyin Akay’ın Yozgat Adliyesinde ve Kayseri Adliyesinde toplamda 3 dosyasının olduğunu da yazmıştım.

Şimdi gelelim asıl konuya…

Sayın Hüseyin Akay etrafınız FETÖ’cülerle dolu.

Bir bakıyoruz Hablemitoğlu cinayetinden yargılanan ve FETÖ yöneticisi olarak Türk Adaletine şu sıralarda hesap veren Levent Göktaş ile kol kola Kayseri Şeker Fabrikasının içinde foto çekitirip paylaşıyorsunuz ve Levent Göktaş’ın damadıyla olan ilişkilerinizi duyuyoruz.

Bir Bakıyoruz sizin getirdiğiniz yöneticilerden bazıları FETÖ den alınıp yargılanıyorlar.

Sizin Hakkınızda bu şehrin MHP Kocasinan eski İlçe başkanı sayın Serkan Tok 15 Temmuz hain darbe girişiminin hemen sonrasında sizinle alakalı sayfalarca FETÖ bağlantılarınız ile ilgili Savcılığa suç duyurusunda bulunuyor. (bu suç duyurusunun da akibetini en çok merak edenlerdenim)

Hayırdır sayın Hüseyin Akay siz bu ülkenin Cumhurbaşkanına, Bakanlarına, Savcılarına, Hakimlerine HODRİ MEYDAN mı diyorsunuz?

Siz bu ülkeye vatan hainliği yapanların etrafından hiç çıkmıyorsunuz.

15 Temmuz hain saldırının olduğu gece bu ülkede insanlar can verdi sayın Akay. 2 gün önce evinde ağırlandığınız ve yemekler yediğiniz evden Türkiye Cumhuriyeti Devletinin en büyük yayın organını basarak TRT çalışanlarını rehin alarak, elleri kolları bağlanarak zulüm edenlerin yanında bulunan 2 mühendisin yakalandığı o evde bağdaş kurup oturdunuz ve bunu da göğsünüzü gere gere kendi şahsi sayfanız yetmiyor gibi birde çiftçilerin sahibi olduğu Kayseri Şeker Fabrikasına ait olan sosyal medya hesaplarından paylaştınız öyle mi?

Sayın Akay insanların sinir uçlarıyla oynamayı bırakın…

Her kesimin dediği gibi sadece Erdoğan FETÖ ile uğraşıyor diğer etrafında olanların FETÖ ile uğraşmadığının resmidir. Bu paylaşım TRT gibi bir kuruma baskın yapan kişilerin baskınla yakalandığı evi iki kez ziyaret etmesi ve bunu açıkça paylaşım yapması Devlete, Cumhurbaşkanına meydan okumak değil de nedir?

Hayırdır sayın başkan Subliminal mesaj mı veriyorsun?

Bu yazımla FETÖ ile en çok mücadele eden Sayın Cumhurbaşkanımıza, bu ülkenin Bakanlarına, bu şehrin Valisine ve tüm yetkililerine ve özellikle bu ülkenin savcılarına sesleniyor ve şahsım adına suç duyurusunda bulunuyorum.

Yukarıda çizdiğim bu tabloyu lütfen inceleyin…

Kalın sağlıcakla…