Işık Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümü akademisyenleri, Işık Üniversitesi’nin Ataşehir Belediyesi iş birliğiyle “6 Şubat Depremleri ve Türkiye'de Deprem Gerçeği” konulu panelde deprem gerçeklerini konuşacak.

MUSTAFA SAFFET KÜLTÜR MERKEZİ'NDE DÜZENLENECEK

Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde düzenlenecek panelin Moderatörlüğünü Işık Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ali Sercan Kesten üstelenecek. 

Aynı bölümden Dr. Öğr. Üyesi Bora Akşar, "6 Şubat Depremleri, Yapılardaki Hasarlar ve Bölgeden izlenimler" ve "Deprem hasar tespiti, riskli yapı tespiti, bina performans değerlendirmesi ve güçlendirme" başlıklı iki sunum yapacak. Ayrıca yine Işık Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Önder Umut’ta "Depreme Dayanıklı Yapı Tasarımı, İlkeler, Standartlar ve Yönetmelikler" başlıklı bir konuşma yapacak. 

HALKA AÇIK

Panel 28 Nisan Cuma günü saat 11:00’de Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde ücretsiz ve halka açık olarak düzenlenecek.

panel duyuru