Taksim'de 1 Mayıs hazırlığı: Vatandaşa demir bariyer Taksim'de 1 Mayıs hazırlığı: Vatandaşa demir bariyer

Ziyaret sırasında sokaktaki gençlerle, kadınlarla da sohbet eden Yıldız, göreve geldiklerinde ilçedeki bütün sorunları çözeceklerini 'Esenyurt İttifakı' kurduklarını dile getirdi. Sokakta yürürken bir market çalışanının su birikintisi olan merdiveni temizlediğini gören Yıldız, çalışanın elinden çekçeki alarak kendisine oy vermesi halinde yardımcı olacağını belirtti.

“İLÇEYE SON 5 YILDIR HİZMET GELMEMİŞ”

Yaptıkları esnaf ziyaretlerini değerlendiren Yıldız, “Çok güzel geçiyor, doğduğum büyüdüğüm mahalledeyim. Tanıdıklarım, akrabalarım öz evlatları gelmiş gibi kucakladı. Onun mutluluğunu yaşadım. Esenyurt’a son 5 yıldır hizmet gelmemiş. Vatandaşlar belediyenin varlığı ve yokluğu arasında sıkışıp kalmış. Aradıklarında kimseye ulaşamamışlar, sorunlarını dile getirmişler, çözülmemiş. Ancak ilçenin bugün en büyük sorunu mültecilerdir. Güvenlik sorunu nedeniyle çocuklar sokaklarda oynayamaz hale gelmiş” dedi.

“RAKİPLERİM ESENYURT’U TANIMIYOR”

Yıldız, “Rakiplerim Esenyurt’u tanımıyor, Esenyurtlu değiller. 43 mahalle ve birçok sorun var. Kazara kazanırlarsa 5 yıl boyunca bu mahalleleri gezecek takatleri de yok. Esenyurt’u bilen, genç dinamik bir aday lazım. Herkes bir ittifak içerisinde ben İYİ Parti’nin adayıyım ama İYİ Partili değildim. Ekipteki arkadaşlarımızın yüzde 80’İ İYİ Partili değil. İYİ Parti’den adaylaştık, Esenyurtlularla ittifak yaptık. Bizde bütün inançlardan ve siyasi partilerden insanlar var” diye konuştu.

EKREM İMAMOĞLU VE DİĞERLERİNE ÖYLE BİR TOKAT VURACAĞIZ Kİ 1 NİSAN ŞAKASI OLACAK”

Diğer partilerin yürüttüğü seçim çalışmalarını eleştiren Yıldız, “Esenyurt İstanbul’un en yoğun seçim kampanyalarının yürütüldüğü ilçe buradan çıkacak oyların İstanbul’un kaderini belirleyeceğini biliyoruz. Şu anda ben Ekrem İmamoğlu ile yarışıyorum. Ekrem İmamoğlu burada ekranlar, afişler, araçlarla devasa bir seçim kampanyası başlatmış. İBB Başkan Adayının ilçeye üs kuracağı nerede görülmüştür. Şimdi şunu sormak istiyorum Ekrem İmamoğlu seçim kampanyasını kimin kaynaklarıyla yapıyor. Bu kadar parayı sana kim sağlıyor? Güzel kardeşim kaynağını açıklayın. Sana bu kadar parayı verenlere ne vadediyorsun? Esenyurt’taki bütün adaylar seçim kampanyasını nasıl yapıyor, kaynağını açıklasın. Ben söylüyorum eşimin üzerine kayıtlı arazimi sattım, seçim kampanyamı kendi bütçemle hazırladım. Dışarıdan bir simit almadım. Buraya üs kurmuş ama biz de her yerde görülüyoruz. Hepsiyle baş ediyorum, benden korksunlar. 1 Nisan’da Ekrem İmamoğlu ve diğerlerine öyle bir tokat vuracağız ki 1 Nisan şakası olacak” ifadelerini kullandı.

Muharrem Yıldız, Yenikent Mahallesi’ndeki esnaf ziyaretinin ardından Amasyalılar Derneği’nde vatandaşlarla bir araya geldi.