Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'un Fenerbahçe'deki kontratının bu sezon sona erecek olmasından dolayı geleceğiyle ilgili haberler devam ediyor.

Son olarak A Bola'da yer alan habere göre, Herve Renard sonrası yeni teknik direktör arayan Suudi Arabistan'ın Jesus ile ilgilendiği öne sürüldü.

'NE OLACAĞINI GÖRECEĞİZ'

Fenerbahçe ile sözleşmesinin mayıs ayında bittiğini her fırsatta dile getiren Jorge Jesus, önceki hafta Brezilya'da geleceğine ilişkin konuşmuştu.

Portekizli hoca şu ifadeleri kullanmıştı;

"Dünyada Brezilya'ya teknik direktörlük yapmak istemeyen herhangi bir teknik direktör var mı? Belki Real Madrid'de ya da Barcelona'da çalışıyor olsam... Benimle kimse görüşmedi. Sözleşmem mayıs ayında bitiyor. Sonra ne olacağını göreceğiz."

"Sezon bittiğinde harekete geçeceğim. Her zaman böyle yapıyorum. Hemen karar vermiyorum. Türkiye'de kalıp kalmayacağımı göreceksiniz"

'SEÇİM YAPABİLECEĞİM ÇOK ŞEY VAR'

"Sadece şampiyonluk kazanabilecek takımları kabul ederim, kulüplerimi bu şekilde seçiyorum. Hiçbir şey kazanamayacağım bir kulüpte teknik direktörlük yapmam."

"Kariyerimde her şey bir olasılık. Hiçbir şeyi bir kenara bırakamam. Aralarından seçim yapabileceğim birçok şey var ve mayıs ayında sözleşmem bittiğinde ne olacağını göreceğiz"