Dünya Kupası nedeniyle verilen arada Antalya'da kampta geçiren Galatasaray'da takımın eksiklerine yönelik çalışma devam ediyor.

Teknik Direktör Okan Buruk, kampta antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlarken transfer gelişmeleri hakkında da konuşmuş, " Transferle ilgili bir şekilde hazırlanıyoruz. Bir liste yapıyoruz. Bütün mevkilerle ilgili her şey olabilir. Her mevkiye hazırlık yapıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

galatasaray idman

İTALYA'DAN TALİP VAR

Bu kez Fransızlar değil, İtalyan kulüpleri Kerem Aktürkoğlu'nun peşinde. Özellikle bu sezona büyük umutlarla başlayan, ancak beklentilerin altında kalan 24 yaşındaki futbolcu, tam formasını kaptırmak üzereyken tekrar müthiş bir sıçrama yaptı. Dünya Kupası arasından öncesi son maçında Başakşehir filelerine 3 gol gönderen ve Türk Milli Takımı'nın da banko ismi olan Kerem, yeniden Avrupa devlerinin ilgisini üzerine çekmeyi başardı.

Fanatik'te yer alan habere göre özellikle Napoli, genç yeteneğin transferi konusunda kararlı. İtalyan kulübünün sezon başından beri Kerem'i takip ettiği, birçok maçını canlı olarak izlettiği ortaya çıktı.

Şu ana kadar Galatasaray'a veya Milli futbolcunun menacerine ulaşmış bir teklif olmadığı öğrenilse de İtalyan gazetecilere göre çok yakında somut gelişmeler yaşanabilir. Napoli cephesinin, ocak ayında Kerem'i renklerine bağlamak amacıyla Galatasaray'ın kapısını resmi teklifle çalacağı öne sürüldü.

kerem akturkoglu2

HEDEF 15 MİLYON EURO

Napoli'nin önümüzdeki günlerde İstanbul'a temsilci göndererek hem oyuncunun nabzını yoklayacağı hem de Galatasaraylı yetkililerle masaya oturacağı, gelen haberler arasında. Galatasaray Yönetimi ise diğer taraftan Kerem'le yeni sözleşme görüşmelerini sürdürüyor.

Başarılı futbolcunun 10 milyon Lira olan maaşının, 18 milyon Lira seviyesine çekilmesi için bir çalışma söz konusu. Şu sıralarda Kerem'i elden çıkarmak istemeyen Sarı-Kırmızılı yönetimin, yıldız futbolcu için kapıyı 15 milyon Euro'dan açacağı ifade ediliyor.